Profetiorna om den svarta spindeln: 2021 bland de okända Covid

Vad väntar oss 2021? Enligt profetian om Svart spindel 2021 Detta år kommer att präglas av “Krona av St Nicholas“. Denna titel kan framkalla olika gissningar som kan sträcka sig från politiska händelser som kan påverka Ryssland och hela Östeuropa samt risken för att epidemin av Covid kan utvecklas i Östeuropa.

Lär dig mer om profetior

Hänvisningen till ”kronan” finns också i förra årets profetia då det stod att kronan skulle påverka Peters land, det vill säga Italien. Till skillnad från förra året talas det nu om en “Kunglig krona“, Eller en möjlig mutation av viruset som också kommer att påverka USA eller hela Europeiska unionen.

I texten står det så här:

Och män kommer att se det i tiden när

himlen kommer att invaderas av giftig rök;

länderna kommer att förgiftas av en dödlig svamp;

vattnet kommer att vara förorenat med osynliga maskar.

Vid denna tidpunkt kommer duvan också att ses på huset av strålande ljus, medan den sjunde mannen kommer att flytta bort från sina länder och sin tron.

Vilket årtionde att förvänta sig? Enligt den svarta spindeln kommer detta att vara guldkalvens decennium. Alla har sett det, men få har förstått det. Reningen berörde jorden och flög sedan, som ett galet moln, över himlen.

”Förvirring och ångest kommer att omsluta allt. Men när rädslan för översvämningen är över kommer myrorna att invadera torgen igen. Och på torgen kommer guldkalvens helgedom åter att resas, innehållande Satans altare.

Människan är avsedd att falla och resa sig igen. Bara för att falla igen. Den här tiden kommer att bli ihågkommen som “den gyllene kalvens civilisation”. En tid av stor avgudadyrkan och en tid av stor förlust.

Bävande och beslöjad kommer andens röst fram, som kommer att kvävas av guldkalvens rop. Eftersom Jerusalem kommer att vara ett löv bland sju grenar, medan Sodom och Gomorra kommer att vara sju grenar på ett löv.

Aldrig, som i denna tid, kommer så många offer att offras till guldkalven. Men inte en droppe blod kommer att dyka upp. Eftersom gyllene kalvens tjänare kommer att använda sina dräkter och kläder för att rengöra och dölja alla offerspår”.

Relaterade Artiklar

Back to top button