Profetior: Sileri är den nya olyckliga Nostradamus för dem som inte har vaccinerats

De profetior från Sileri de förebådar inte goda saker. här är omen av det nya Nostradamuscovid-19 till vem han är inte vaccinerad: den död. Med andra ord, mellan profetior av virologer det här är vad han verkligen tar på sig rädsla för många. Hoppas att det kan bidra till att ändra uppfattningen hos dem som fortfarande är det mot vacciner. Låt oss ta reda på det tillsammans uttalanden från Sileri och slutet som enligt honom tillhör de som inte vaccinerar sig.

Bland profetiorna med Covid-19-tema sätter Sileris en frossa

“”. Detta är uttalandet av Pierpaolo Sileriundersekreterare för hälsa, som bland de profetior av de olika virologerna visar det sig vara mest Brutalmen ärlighet.

Det här handlar inte om en siare eller att börja kl profetior från Nostradamuscovid-19. I det här fallet har Sileri belyst vad som kommer att bli resultat följer vaccinationskampanj:

“”.

Dessa är inte enkla profetiormen äkta realistiska avläsningar av data detektorer för en nära framtid på skick av en del av befolkning vilket hittills medvetet har valt att inte vaccinera dig.

Just därför Sileri, under en intervju i avsnittet den 21 juli av “På luft“på LA7 med David Porec Och Concita De Gregoriohöjde problem och släktingen behöver av en lösning:

“”.

Om du missade slå vadprofetior från Silerihär är video- som börjar direkt frånhela intervjun nämnt ovan på Grönt pass obligatorisk Och vaccinationer.

Relaterade Artiklar

Back to top button