Profetior: den nya Maya-uppdateringen har släppts som rättar till ett problem

Det nya är ute uppdatering av Maya som korrigerar a problem i deras profetior. Enligt vissa forskare skulle detta folk ha skrivit två siffror fel. A skrivfel skulle ha angett 2012 som året för världens ände. Tvärtom rätt datum skulle vara inom december 2021. En omsvängning av siffror har väckt hat mot detta folks profetior. Låt oss ta reda på alla detaljer.

Maya: Profetior måste uppdateras för korrekt funktion

Om du vill komma åt det verkliga avsikter förutsägande av folket Maya de profetior. Uppdateringen släpptes förra månaden då, enligt vissa forskareskulle manuskripten presentera en gammal stavfel.

Enligt nya teorier, efter att noggrant ha översatt Mayakalenderverkar det som om händelsen i program har indikerats felaktigt för 21 december 2012. Alla dök upp för Apokalyptisk Rave Partymen i verkligheten är huvudpersonen, eller den världens ändehade aldrig kommit.

Anledningen? Alla hade kommunicerat profetior med fel datum. Eller snarare, jag Maya de var förvirrade och det hade de i skrift omvänd den sista två siffror. Med slutet av den mänskliga arten på spel var detta inget litet misstag. Jag vilseledde därför alla känslor och bekymmer av dem som verkligen tror på dessa saker. För att inte tala om de som köpt en anti-apokalypshuset.

Nåväl, nu där‘tidsförlopp, skulle jag med rätta säga, den har sträckts ut. Det är inte så att världens ände han kan leka med förbiseenden av det här slaget. Dess schema är upptaget och före jorden har det andra okända planeter från förstöra. Så med profetior skojar inte! Kom ihåg att forskare och self-styled tolkar av Nostradamus av oss andra.

Håll ögonen öppna för Mayakalender att ta emot senaste nyheterna på träffarna av profetior för tillfället. Under tiden, tänk inte på det för mycket och förstör inte ditt liv. Väntan slits ut och ångest gör det ännu mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button