Prissänkning på Corsair 275R Airflow mellantorn PC-fodral

Behöver du ett bra PC-fodral i mitten av tornet för att passa din nästa installation samtidigt som du sparar pengar? The Good Deals Team erbjuder dig ett Amazon-erbjudande på Corsair 275 Airflow-fodralet (vitt) för 57,10 € istället för 92,90 €, det vill säga en besparing på 39 %.

BT CORSAIR 275R

Ett mid-tower fall till ett minipris

  • Optimerat luftflöde och kylning med tre medföljande fläktar
  • Särskilt flexibel inredning
  • Snygg design med härdat glaspanel

Se Corsair 275 Airflow (vit) erbjudande för 57,10 € på Amazon

Trevlig kampanj hos Amazon

Detta erbjudande på Corsair 275 Airflow mid-tower PC-fodral (vit) erbjuds av Amazon, som tillhandahåller gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom två arbetsdagar. Produkten kommer med två års garanti.

Otroligt (luft)flöde med detta Corsair-fodral

Detta erbjudande från Amazon är därför intresserad av ett ATX mid-tower PC-fodral från Corsair, ett märke som inte längre presenteras i fält, modell 275 Airflow. Som namnet antyder syftar detta fodral till att ge optimalt luftflöde och kyla för din installation.

Den börjar på framsidan med en laminerad panel som ger ett perfekt luftflöde samtidigt som det håller insidan av fodralet så dammfritt som möjligt. Det är möjligt att utnyttja tre 120 mm fläktar för att fånga maximalt med frisk luft. Observera också att fodralet erbjuds med tre original 120 mm fläktar.

Ovansidan av höljet rymmer även två 120 mm fläktar, och det optimala luftflödet kan kompletteras med en sista 120 mm fläkt på baksidan. Strömförsörjningen kan installeras i ett fack i botten av fodralet.

Insidan av fodralet är tillräckligt rymlig för att rymma det väsentliga i en bra PC-konfiguration, förutsatt att du har ett ATX-moderkort, inklusive diskfack för upp till två 3,5-hårddiskar, två 2,5-tums SSD-enheter och ytterligare två 2,5-tumsfästen.

För att inte förstöra något, erbjuder detta fodral här i vit färg en sober men elegant design, med i synnerhet en härdat glaspanel för att imponera på galleriet med din toppmoderna konfiguration.

Se Corsair 275 Airflow (vit) erbjudande för 57,10 € på Amazon

Hitta rutan som din konfiguration behöver tack vare vår jämförelse

Innan du svepas med av luftflödet i detta solida Corsair-fodral, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-fodralen 2022, för att se hur det välkända varumärket försvarar sig mot konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button