Prisfall på -59 % på Logitech G213 Prodigy gaming-tangentbord hos Amazon

Behöver du ett stabilt speltangentbord samtidigt som du sparar mycket pengar? The Good Deals Team erbjuder dig ett Amazon-erbjudande på Logitech G213 Prodigy på 32,99 € istället för 79,99 €, det vill säga 59 % besparing!

logitech_g213

Ett mycket bra speltangentbord till ett fyndpris

  • Solid prestanda
  • Extrem uthållighet och pålitlighet
  • Sober och elegant design allt i RGB

Se erbjudandet Logitech G213 Prodigy speltangentbord för 32,99 €

Mycket trevlig kampanj hos Amazon

Det här erbjudandet på Logitech G213 Prodigy trådbundna mekaniska speltangentbord erbjuds av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom tre arbetsdagar. Produkten kommer med två års garanti.

Ett underbarn av trådbundna speltangentbord

Detta erbjudande är därför intresserad av ett trådbundet mekaniskt gamer-tangentbord från Logitech, ett märke som vi inte längre behöver presentera i fält, modell G213 Prodigy. För att förtjäna sitt namn har detta tangentbord många argument för att presentera sig som en mycket solid produkt med tanke på dess normala pris.

Det börjar med mycket solid prestanda som meddelas som fyra gånger snabbare än ett standardtangentbord, tack vare mekaniska dome-tangenter och en anslutning via USB-kabel som säkerställer optimal responstid. G213 Prodigy kan också räkna med många dedikerade tangenter eller makro- eller dedikerade multimediakontroller för total kontroll utan att behöva lämna ditt spel.

All denna anpassning går genom Logitechs spelmjukvara, vilket ger extrem mångsidighet för alla behov. På tal om personalisering är G213 Prodigy särskilt välutrustad för de flesta esteter tack vare fem individuella RGB-bakgrundsbelysta belysningszoner som stöder nästan 16,8 miljoner färger.

Förutom utmärkt prestanda och omfattande anpassning är G213 Prodigy också särskilt pålitlig och motståndskraftig, särskilt mot stänk eller stötar, samt med dessa extremt hållbara nycklar.

Allt detta är också förpackat i ett mycket kompakt helsvart fodral med sina mått på 218 x 452 x 33 mm. Trots sin ringa storlek har den lyxen att ha en numerisk knappsats och ett integrerat handledsstöd som kan justeras efter behov.

Logitech G213 Prodigy-tangentbord

Se erbjudandet Logitech G213 Prodigy speltangentbord för 32,99 €

Hitta ditt nästa speltangentbord med vår jämförelse

Innan du lägger till detta särskilt intressanta erbjudande från Amazon i din varukorg, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa speltangentborden 2022, för att se om Logitech G213 Prodigy verkligen förtjänar sitt namn.

Relaterade Artiklar

Back to top button