Priset på WD My Passport 5TB extern hårddisk kraschar redan innan Black Friday

Behöver du en extern enhet med stor lagringskapacitet? Tack vare detta erbjudande från Amazon kan du njuta av 40 % rabatt på WD My Passport 5TB.

1

En perfekt hårddisk för att lagra mycket innehåll!

  • Kompatibel med PC och spelkonsoler
  • USB 3.0-gränssnitt
  • Garanterat 3 år

Se erbjudandet om WD My Passport 5TB extern hårddisk för 101,38 €

WD My Passport 5TB når nästan 100 euro-strecket hos Amazon

Black Friday 2021 anländer fredagen den 26 november och Amazon har beslutat att tillfredsställa sina kunder genom att sänka priset på en extern hårddisk några veckor innan det kommersiella evenemanget.

För närvarande säljs WD My Passport med en kapacitet på 5 TB av den amerikanska e-handelsjätten till ett pris av 101,38 euro istället för 169,99 euro; dvs en sänkning med 40 % på produktens rekommenderade pris.

För din information är detta en vara som säljs och skickas av Amazon som är berättigad till gratis hemleverans och gratis delbetalning för medlemmar med ett Prime-konto.

En förvaringslösning att ta med överallt

Den externa hårddisken är fortfarande lagringslösningen för att säkerhetskopiera ett stort antal filer som programvara, musik, filmer eller till och med videospel.

Designad för att tas med överallt, WD My Passport från Western Digital tillgängligt i en svart färg (referens WDBPKJ0050BBK-WESN) har dimensioner på 10,7 x 7,5 x 1,9 centimeter och en vikt på nästan 210 gram.

Idealisk för användning på en stationär PC, bärbar dator eller spelkonsol, den externa hårddisken har ett USB 3.2 Gen 1-gränssnitt, 5400 rpm snurrhastighet och 140 MB dataöverföring per sekund.

Slutligen hittar vi säkerhetskopieringsmjukvaran WD Backup och AES 256-bitars hårdvarukryptering med lösenordsskydd.

WD My Passport 5TB

Se erbjudandet om WD My Passport 5TB extern hårddisk för 101,38 €

Vilka är de bästa externa hårddiskarna?

Western Digital är ett välkänt varumärke för design av lagringslösningar, inklusive externa hårddiskar.

För att lära dig mer om alternativ till WD My Passport kan du alltid konsultera vår jämförelse av de bästa externa hårddiskarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button