Priset på Samsung Galaxy Buds2 hörlurar till det lägsta tack vare detta erbjudande

Just nu och fram till den 21 juni 2022 kan du ta del av ett cashbackerbjudande på 30 € på Samsung Galaxy Buds 2, vilket innebär att de gröna och lila modellerna på Cdiscount går ner till bara 69 €.

Samsung Galaxy Buds 2 © Samsung

Samsung Galaxy Buds 2 är trådlösa hörlurar som är kompatibla med iOS och Android som för närvarande drar nytta av ett fantastiskt erbjudande såväl som en minskning.

Samsung Galaxy Buds 2 i ett nötskal:

  • Mellan 5 och 7 timmars autonomi per laddningscykel
  • Mycket bra ANC
  • Den medföljande appen är mycket komplett

De gröna och lila Samsung Galaxy Buds 2 kostar 99 € på Cdiscount, med en ODR på 30 € som kan hämtas på tillverkarens webbplats. Eller 69€ efter återbetalning.

Hitta Samsung Galaxy Buds 2 för 69€ på Cdiscount

Samsung Galaxy Buds 2: hörlurar till ett lågt pris

Erbjudandet som visas här är för den svarta och lila Galaxy Buds 2. Faktum är att de är billigast på Cdiscount, basic: de kostar 99€ istället för 129€. De vita och svarta färgerna är 129 €. Erbjudandet fungerar också men är fortfarande lite mindre intressant.

För att dra nytta av det måste du därför köpa och betala €99 för din Samsung Galaxy Buds 2 på Cdiscount. Gå sedan till Samsungs webbplats eller här för att se ersättningsvillkoren på 30 €, fyll i filen och njut av det.

Hörlurar med ANC för maximal komfort

Samsung Galaxy Buds 2 är Bluetooth-hörlurar med en bönform och pekkontroller på var och en av öronsnäckorna. De ansluts till din Android-smarttelefon och kan konfigureras helt via Android Wear-appen.

Där kommer du att kunna skapa din användarprofil och justera inte bara ANC-nivån, utan också typen av lyssning, equalizern eller till och med anpassa den långa tryckningen för touchkontroller.

Hörlurarna är givetvis utrustade med mikrofon, dels för ANC och dels för att du ska kunna ringa i handsfree-läge.

Autonomi varierar beroende på om ANC är aktiverat eller inte. Med har du ca 5 timmars lyssning, räkna 7 timmar utan. Och den medföljande lådan låter dig göra cirka 2,5 extra påfyllningar för att njuta av den längre.

Samsung Galaxy Buds 2 bp © Samsung

Hitta Samsung Galaxy Buds 2 för 69€ på Cdiscount

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Samsung Galaxy Buds 2.

Hitta de bästa trådlösa hörlurarna för tillfället

På Clubic kan du konsultera den jämförande guiden för de bästa trådlösa hörlurarna. Den här utvecklande artikeln listar ett stort antal hörlurar och låter dig ha en överblick över vad som finns på marknaden, med tester och redaktionella åsikter. Så du kan få en uppfattning om vad du letar efter innan du köper.

Relaterade Artiklar

Back to top button