Priset på PNY XLR8 2×8 GB DDR4 RAM-minnessats håller på att kollapsa

Behöver du öka RAM-minnet på din maskin samtidigt som du gör stora besparingar? The Good Deals Team erbjuder dig ett Cdiscount-erbjudande på PNY XLR8 2x8GB RAM-minneskit för 59,39 € istället tack vare koden AFFAIRE10 om du är Cdiscount-medlem efter behag.

RAM PNY XLR8

Ett utmärkt RAM-kit till ett fyndpris

  • Solid prestanda
  • Utmärkt tillförlitlighet
  • Lätt att installera

Se erbjudandet om PNY XLR8 2×8 GB RAM-kit för 59,39 € på Cdiscount

Trevlig kampanj på Cdiscount

Detta erbjudande på PNY XLR8 2×8 GB RAM-kit för 59,39 € tack vare 10 % rabatt via koden AFFAIRE10 erbjuds av Cdiscount till sina medlemmar, som ger gratis leverans i Metropolitan France till ditt hem eller till ett upphämtningsställe. två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga cirka 15 € per månad. Produkten kommer med livstidsgaranti.

XLRez ditt spel med detta PNY RAM Kit

Detta erbjudande från Cdiscount är därför intresserad av ett RAM-kit från PNY, ett välkänt märke på området, modell XLR8. Mer specifikt handlar det om två minnesmoduler DDR4 SDRAM 3200 MHz (PC4-25600) på 8 GB vardera, i 288-stifts DIMM-format.

Dessa två barer kommer alltså att dra nytta av fördelen med tvåkanaliga, förutsatt att de är korrekt installerade på moderkortet. Detta kommer att möjliggöra optimerad prestanda och optimal kommunikation mellan de två modulerna.

Detta minneskit är mycket tillförlitligt tack vare XMP 2.0 och den obuffrade minnesfunktionen, samt tack vare närvaron av en kylfläns. Din maskin bör därför dra nytta av detta viktiga bidrag av RAM under lång tid utan att det sviker dig. I vilket fall som helst är detta minnespaket garanterat för livet av PNY, så att du kan förvärva det med slutna ögon.

Liten detalj för vissa som kan få stor betydelse: detta barkit visar en design som är värdig gamerutrustning, som alltså kommer att pryda insidan av din PC om du har tillräckligt med att visa upp dess inre. Som alla RAM-minnen är deras installation extremt enkel, förutsatt att moderkortet är kompatibelt, för att omedelbart dra nytta av en mycket märkbar prestandavinst.

Se erbjudandet om PNY XLR8 2×8 GB RAM-kit för 59,39 € på Cdiscount

Hitta det RAM-minne som din maskin behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta särskilt intressanta erbjudande från Cdiscount, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa DDR4-minnena 2022, för att se om detta kit från PNY är upp till konkurrenterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button