Priset på Ninebot KickScooter D38E elskoter sjunker dramatiskt

Rör dig snabbt och ekologiskt tack vare Ninebot KickScooter D38E elskoter som också finns till försäljning just nu hos Amazon.

Ninebot KickScooter D38E © Ninebot

Ninebot KickScooter D38E elskoter drivs av en Segway-motor för att ta dig var som helst utan ansträngning.

Ninebot KickScooter D38E i ett nötskal:

  • Maxhastighet 25 km/h
  • Maximal autonomi på 38 km
  • Maximal stödvikt på 120 kg

Om du går till Segways webbplats för att beställa samma modell kommer det att kosta dig 509€. Men idag på Amazon kan du göra en mycket bra affär och beställa den för 379€.

Hitta Ninebot KickScooter D38E för 379€ på Amazon

Ett mycket trevligt prisfall för en rejäl skoter

Dagens erbjudande hittar du hos Amazon där du kan beställa den utmärkta Ninebot KickScooter D38E elskoter till ett mycket attraktivt pris. 379€ istället för 509€, det är en jäkla besparing att göra här, samt en gest för planeten.

Perfekt för korta resor, den elektriska skotern Ninebot som erbjuds här drivs av Segway, ett välkänt varumärke inom mobilitetsområdet. Om produkterna med samma namn inte har haft den förväntade framgången är skotrarna ostoppbara.

Ninebot KickScooter D38E: den har starka argument

Ninebot KickScooter D38E är en elskoter med två 10″ däck med innerslang. Framtill har den en elektronisk broms, och bak har du rätt till trumbroms. Den kan bära en maxvikt på 120 kg.

Beroende på föraren kan den nå en topphastighet på 25 km/h, den lagliga hastigheten som är tillåten i Frankrike. Och den kan klättra uppför sluttningar på max 20°. Dess tillkännagivna autonomi är 38 km och det tar cirka 6,5 ​​timmar att ladda den helt.

All information visas på den lilla skärmen som finns vid styret. För säkerhets skull har du E-Mark reflexer på framsidan, baksidan och sidorna. Samt 2.1 LED-ljus fram, för bromsning och bak.

Du kan räkna med tre körlägen: Eco, Standard och Sport, samt ett gångläge. Och självklart fälls den ihop för att ta mindre plats hemma och i transporten.

Ninebot KickScooter D38E © Ninebot

Hitta Ninebot KickScooter D38E för 379€ på Amazon

Upptäck en värld av elektriska skotrar

Om du letar efter en bra elektrisk skoter och vill ha åsikter från experter på området: gå till Clubic jämförande guide. Det låter dig läsa de redaktionella testerna samt konsultera en topp 3 över modeller att vända dig till med slutna ögon.

Relaterade Artiklar

Back to top button