Priset på Lenovo Flex 5 hybriddatorn sjunker hos Boulanger

Tveka inte längre mellan att köpa en surfplatta eller en PC med Lenovo IdeaPad Flex 5 till försäljning på Boulanger. Den här datorn vars skärm och tangentbord kan rotera 360° för att förvandlas till det ena eller det andra kostar bara 479,20 € just nu.

lenovo-5-flex

Lenovo IdeaPad Flex 5 är en utmärkt kompromiss mellan PC:n och surfplattan, med stor portabilitet och den autonomi som följer med den.

Lenovo IdeaPad Flex 5 i ett nötskal:

  • 256 GB SSD
  • 8 GB RAM
  • 14″ pekskärm

Lenovo IdeaPad Flex 5 hybrid bärbar dator med pekskärm går för närvarande från €599 till €479,20 på Boulanger, med fri leverans eller hämtning i butik.

Hitta Lenovo Flex 5 för 479,20 € på Boulanger

Ett bra pris för en mycket intressant hybriddator

Den bärbara datorn är ett mycket trevligt tillbehör för arbete, anteckningar, lite multimedia… Kort sagt: för alla aktiviteter som kräver att maskinen placeras på ett skrivbord. Surfplattan å sin sida är väldigt praktisk för sin användning i farten, tack vare pekskärmen. Eller att koppla av i soffan eller i sängen i slutet av dagen.

Lenovo IdeaPad Flex 5 är den perfekta kompromissen för dessa två användningsområden. Det är faktiskt en bärbar dator med pekskärm vars gångjärn kan rotera 360° för att växla från en form till en annan. Allt för 479,20 € just nu på Boulanger.

En trevlig installation för Lenovo Flex 5

Vad har Lenovo Flex 5 att erbjuda? Skärmen, mycket viktig speciellt för pekskärmsanvändning i surfplatta-läge, är 14″ diagonal med en Full HD-skärm. Den körs på en Intel Core i3 1115G4-processor vars basfrekvens är 3,0 GHz och 4, 1 GHz i Boost-läge.

Du kan räkna med en 256 GB SSD som Windows 11S är installerad på och 8 GB RAM för att säkerställa enhetens totala flytbarhet. Det hela mäter endast 21,75 x 32,22 x 2,09 cm för endast 1,5 kg. Antingen maximal portabilitet, vilket alltid är bra för surfplattaanvändning.

För anslutningen har du givetvis Bluetooth och WiFi på den trådlösa sidan. Och trådbundet har du rätt till två USB 3.2 Gen 1-portar, en USB 3.2 Gen 1-port (typ C), en HDMI-port och ett hörlurs-/mikrofonuttag.

Lenovo Flex 5BP

Hitta Lenovo Flex 5 för 479,20 € på Boulanger

Hitta den perfekta hybriddatorn för dig

På Clubic har vi tänkt på allt eftersom du kan konsultera den jämförande guiden till de bästa 2-i-1 hybriddatorerna. I den här artikeln kommer du att kunna läsa redaktionens åsikt om flera modeller, med tekniska datablad och anteckningar. Och så välj den som passar dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button