Priset på Lenovo Duet Chromebook sjunker

Den utmärkta Lenovo Duet 5 Chromebook finns till försäljning på Boulanger. Med sin vackra OLED-pekskärm kan den bäras överallt för att användas i både PC- och surfplatta-läge. Du hittar den för endast 429 € endast på Boulanger.

Lenovo Duet 5 © Lenovo

Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook är en bärbar datorliknande surfplatta med en fantastisk skärm och gigantisk batteritid.

Lenovo IdeaPad Duet 5 i ett nötskal:

  • 13,3″ Full HD OLED-pekskärm
  • 8 GB RAM
  • 128 GB minne

Unna dig en dator dedikerad till kontorsautomation och multimedia som kör Chrome OS med Lenovo IdeaPad Duet 5, som går från €699 till €429 på Boulanger.

Hitta Lenovo IdeaPad Duet 5 för 429 € på Boulanger

En fin minskning för en surfplatta/PC med snygg skärm

Med Lenovo IdeaPad Duet 5 Chromebook har du tillgång till både en pekplatta och en dator som kör ChromeOS. Du kommer att kunna ta den med dig överallt till jobbet, göra anteckningar eller helt enkelt njuta av dina streamingtjänster med sin magnifika OLED-skärm.

I början av veckan sänker Boulanger priset på denna produkt, som vanligtvis säljs för €699, vilket sänker det till bara €429. Med tillägg av fri leverans eller bättre: uttag inom 1 timme i butik om produkten är tillgänglig.

Ett trevligt tekniskt blad för en Chromebook

Chromebooks är utmärkta kompromisser för dem som letar efter en maskin som enbart är dedikerad till kontorsautomation, anteckningar och lättare uppgifter av det slag. IdeaPad Duet 5-modellen har fördelen av att kunna användas i surfplatta-läge tack vare sin 13,3″ OLED-pekskärm.

Den fungerar med en Qualcomm SnapDragon SC7180-processor med en frekvens på 2,55 GHz med 8 GB RAM och internminne på en 128 GB eMMC-disk.Batteriet har en autonomi på 15:30, vilket är en mycket solid effektivitet för dagen.

Du bör veta att maskiner under ChromeOS skiljer sig från datorer under Windows eller MacOS. Applikationerna liknar din smartphones, tar inte upp plats och är lika praktiska. Du kan alltså återställa alla dina köp från ditt Google-konto och ladda ner applikationerna igen.

Det är en utmärkt kompromiss om du letar efter en surfplatta och en dator: med Lenovo Duet 5 har du båda.

Lenovo Duet CB 13Q7C6 © Lenovo

Hitta Lenovo IdeaPad Duet 5 för 429 € på Boulanger

Hitta den Chromebook som passar dig

Det finns gott om Chromebooks där ute, med överkomliga priser hela vägen upp till mycket tjockare maskiner. För att hitta den som passar dig, både tekniskt och ekonomiskt, kan du konsultera Clubic jämförande guide som står till ditt förfogande.

Relaterade Artiklar

Back to top button