Priset på detta Samsung Galaxy S21 FE + Galaxy Watch4-paket krossar konkurrenterna

Vi kommer omedelbart att hitta ett mycket fördelaktigt erbjudande i avdelningen för uppkopplade enheter. Faktum är att om du tänker byta din smartphone, vet att du samtidigt kommer att kunna få en ansluten klocka. För för närvarande säljs Samsung Galaxy S21 FE med Galaxy Watch 4, allt för bara 599 €.

Samsung Galaxy S21 FE-test © © Pierre Crochart för Clubic

Samsung Galaxy S21 FE med två ord:

  • En smartphone med en magnifik 6,4-tumsskärm
  • En stor dag av självständighet
  • Exceptionell prestanda som passar alla användningsområden

Se erbjudandet Samsung Galaxy S21 FE + Galaxy Watch 4 för 599 €

En fin present med din nya smartphone

För att vinna detta erbjudande som inte går att tacka nej till behöver du helt enkelt gå till Cdiscount och välja Samsung Galaxy S21 FE + Samsung Galaxy Watch 4 pack. Allt kommer att levereras kostnadsfritt hem till dig och betalas i fyra omgångar (dvs. 153 € 36 vid köp sedan 153,34 € vid förfallodagen) är tillgänglig. Grundgarantin är giltig i två år och Cdiscount-prenumeranter efter behag (gratis provperiod sedan 29 €/år) kommer att få sitt paket snabbare.

Angående den anslutna klockan, observera att det verkligen är Galaxy Watch 4 i sin 44 mm-version. Den har en överdådig OLED-skärm och en mycket lyckad design. GPS:en ombord kommer att visa stor precision och operativsystemet WearOS ger dig tillgång till många funktioner. Du kommer att kunna spåra dina ansträngningar under sporten, din puls, kvaliteten på din sömn och mycket mer. Alla med en autonomi på cirka 24 timmar.

Samsung Galaxy S21 FE: en kejserlig mobil

Men låt oss gå vidare till den stora biten med Samsung Galaxy S21 FE som är utrustad med en formidabel 6,4-tums AMOLED-skärm med en definition på 2400 x 1080 pixlar för en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Utöver denna formidabla panel hittar vi fantastisk prestanda tack vare den 5G-aktiverade Snapdragon 888-processorn. Du kan också räkna med 6 GB RAM och 128 GB internminne. Kort sagt är den idealisk för att lansera flera applikationer samtidigt och resurskrävande spel utan minsta eftergift.

Sammantaget kommer renderingen av bilderna som tagits med denna smartphone att vara övertygande. Du kommer att kunna spela in videor upp till 4K. Självständigheten är tänkt att vara generös eftersom mobilen kommer att hålla en bra dag utan några svårigheter. Kort sagt, Samsung Galaxy S21 FE är en kraftfull och mångsidig telefon.

Se erbjudandet Samsung Galaxy S21 FE + Galaxy Watch 4 för 599 €

Anslut till din värld

Men vad vore en bra plan gjord i Clubic utan dess lista med alternativ?! Och så mycket att säga att vi kommer att överlåta valet till dig idag! Det finns faktiskt många anslutna enheter på marknaden och det är inte alltid lätt att välja en som uppfyller dina behov och din budget. Lyckligtvis kan du lita på oss eftersom vi har gjort dessa urval av de bästa Samsung-smarttelefonerna och de bästa uppkopplade klockorna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button