Priset på denna böjda Samsung gaming PC-skärm sjunker fenomenalt

Böjda PC-spelmonitorer erbjuder bättre komfort för ögonen tack vare deras kurvatur som matchar ögonglobernas.

Samsung C24RG50FZR © Samsung

Dessutom erbjuder böjda skärmar, som Samsung C24RG50FZR, bättre reaktionstid eftersom ögat rör sig mindre och därför blir mindre trött.

Samsung C24RG50FZR i ett nötskal:

  • 24″ FHD-skärm
  • 144Hz uppdatering
  • AMD FreeSync-kompatibel

Samsung C24RG50FZR böjda gaming PC-skärm går från €199,99 till €139,99 på Cdiscount.

Hitta Samsung C24RG50FZR för 139,99 € på Cdiscount

Ett optimalt pris för en högkvalitativ Samsung PC-skärm

Cdiscount erbjuder ett mycket trevligt erbjudande på en PC-spelskärm som kommer att göra folk avundsjuka. Samsung 24″-modellen i Full HD går faktiskt till endast 139,99 € jämfört med 199,99 € för sitt normala pris. Det är en högpresterande skärm, särskilt lämplig för videospel tack vare dess AMD FreeSync-kompatibilitet.

Detta är naturligtvis inte dess enda tillgång. Det är också en kvalificerad Cdiscount À Volont-produkt. Så om du är en del av CDAV-klubben kan du få den gratis inom 24 timmar och samla euro att spendera på ett framtida köp.

Oändliga kvaliteter för Samsung

Samsung-skärmen som erbjuds här är därför 24″ diagonalt. Det är en LED-bakgrundsbelyst LCD-modell som visar Full HD med en uppdateringsfrekvens på upp till 144Hz. Tack vare AMD FreeSync, om du har en kompatibel processor kan frekvensen av den och skärmen synkroniseras för att alltid kunna erbjuda dig bästa prestanda.

Den är böjd vid 1800R med en beräknad latens på 4ms. För att skydda dina ögon är den utrustad med anti-flimmerteknik samt blåljusreducering.

För anslutning har den två HDMI 1.4-portar och en DisplayPort 1.2 plus ett hörlursuttag om det behövs. Observera att den genomsnittliga ljusstyrkan är 200 cd/m² och den maximala är 250 cd/m². Kontrastförhållandet är samtidigt 3000:1.

Samsung C24RG50FZR © Samsung

Hitta Samsung C24RG50FZR för 139,99 € på Cdiscount

Hitta den perfekta spelmonitorn för din installation

Om du letar efter en PC-skärm, särskilt lämplig för spelare, så kan Clubics jämförande guide uppfylla dina förväntningar. Den innehåller flera modeller av gamerskärmar, böjda eller inte, till olika priser och storlekar. De har alla testats av redaktionen, som också erbjuder en utvecklande och rent vägledande topp 3.

Relaterade Artiklar

Back to top button