Priset för denna Samsung Odyssey G3 27″ PC-skärm är värt en omväg med denna ODR på 40€

Behöver du en solid PC-spelskärm samtidigt som du gör stora besparingar? Team Bons Plans erbjuder dig ett flasherbjudande från Cdiscount på den utmärkta Samsung Odyssey G3 27″ FHD på €189,99 tack vare ett rabatterbjudande på €40. Du måste dock skynda dig, erbjudandet går ut på lördag kl. 17.00!

Samsung Odyssey G3 recension © Matthieu Legouge

En utmärkt PC-spelskärm till ett fyndpris

  • Exemplariskt datablad
  • Komplett anslutning
  • Futuristisk design

Se Samsung Odyssey G3 27″ FHD-erbjudande för 189,99 €

Mycket trevlig kampanj hos Cdiscount

Erbjudandet på €40 upphör om bara några timmar… men oroa dig inte, en ODR på €30 kommer fortfarande att vara tillgänglig efter denna tid och du kan få det via den här länken. Det här erbjudandet på Samsung Odyssey G3 27″ FHD gaming PC-skärm erbjuds av Cdiscount, som ger gratis leverans på det franska fastlandet hem till dig eller till ett uthämtningsställe inom två arbetsdagar. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, d.v.s. cirka 48 € per månad Produkten kommer med två års tillverkargaranti.

Starta din Odyssey

Detta Cdiscount-erbjudande är därför intresserad av en skärm från det legendariska Samsung Odyssey-sortimentet, närmare bestämt G3-modellen som erbjuder en 27″ FHD (1920×1080) LED-bakgrundsbelyst VA LCD-panel med en uppdateringsfrekvens på upp till 144 Hz. och en svarstid av 1 ms.

Förutom idealiska specifikationer för en PC-spelarskärm kan Odyssey G3 räkna med många tekniker för optimal användarkomfort, såsom AMD FreeSync Premium, Eye Saver, Flicker Free eller ett filter mot blått ljus.

Det är också möjligt att konfigurera displayen för en personlig upplevelse, särskilt tack vare olika lägen som ändrar kontrast och ljusstyrka efter användning.

På kontaktsidan är Odyssey G3 även välutrustad med ett VGA-uttag, ett DisplayPort 1.2, ett HDMI-uttag och ett hörlursuttag. Det kommer alltså att vara en idealisk följeslagare för konsolspel utöver PC-spel.

Allt detta erbjuds i en svart design av galen futuristisk klass, som dessutom har den goda smaken av att vara väldigt ergonomisk. Förutom att kunna justera höjden på stativet eller skärmens lutning så går det även att luta skärmen i vertikalt läge. Förutom att glädja spelare kan den också glädja proffs som behöver en skärm i denna position.

Se Samsung Odyssey G3 27″ FHD-erbjudande för 189,99 €

Hitta din nästa PC-spelmonitor med vår jämförelse

Även om detta erbjudande på Odyssey G3 på 189,99 € går ut om mindre än två timmar, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-spelarskärmarna 2022 för att se vad som krävs mot hård konkurrens. .

Relaterade Artiklar

Back to top button