Prime Video förnyar sin Invincible-serie för säsong 2 och 3

Medan dess första säsong precis har avslutats, den animerade serien Oövervinnerlig har just förnyats av Prime Video
inte för en extra säsong, utan för två.

Framgången verkar därför finnas där för anpassningen av de superheroiska serierna för vuxna av Robert Kirkman.

Läs också:
The Tomorrow War, en ny SF-produktion från Prime Video med Chris Pratt, dyker upp i en teaser

Oövervinnerlig : en effektiv anpassning av en kultserie

Precis på tröskeln till sändningen av det åttonde och sista avsnittet av dess första säsong, Oövervinnerlig har fått Prime Videos fulla förtroende. Den animerade serien har verkligen förnyats med ytterligare två säsonger på en gång. Om vi ​​förmodligen kommer att behöva vänta till 2022 för att se resten av Mark Graysons äventyr, kvarstår faktum att detta utan tvekan är utmärkta nyheter för fansen.

För rekordet, denna animerade anpassning av serierna av Robert Kirkman (fadern till The Walking Dead) uppmanar tittarna att följa i fotspåren av Invincible, en mycket ung superhjälte. Han måste både lära sig att leva med sina nya krafter, och särskilt med den krångliga skuggan av sin far, Omni-Man, som är ingen mindre än den mäktigaste superhjälten på planeten. Speciellt eftersom det senare verkar dölja något…

Och om du vill veta mer innan du börjar på denna show, som är lika överraskande som våldsam, ses vi på lördag nästa vecka i våra spalter, eftersom ett antal Le Veilleur d’screen[s] kommer att tillägnas honom.

Prova Prime Video gratis i 30 dagar

Relaterade Artiklar

Back to top button