Prime Video: Appen tillåter klippdelning men det kommer att vara en begränsad funktion

Amazon lanserade en ny instrument från videobeskärning smart för sin Prime Video-plattform, som låter sina prenumeranter att stödja indirekt företagets innehåll genom att dela sina favoritscener på sociala media. Funktionen täcker Amazon Originals och är begränsad till kunder i USA och, åtminstone ett tag, användare som tittar på Prime Video på iOS.

Den nya Prime Video-funktionen drivs av Amazons X-Ray-teknik. Förutsatt att du tittar på ett program Amazon original via appen Prime Video iOS företag kan du trycka på skärmen för att se röntgenvyn. Gränssnittet innehåller nu ett “Dela ett klipp”-alternativ som, när du trycker på, aktiva de funktionalitet från videoredigering.

Prime video: videoredigering skapar ett 30 sekunders klipp

Prime Video-appen skapar automatiskt ett videoklipp från de senaste 30 sekunderna av materialet du tittat på. Användare kan då bläddra manuellt videoklippet och klipp ut avsnittet de vill dela med andra.

Appen lägger till en Prime Video-vattenstämpel till klippet och stöder direkt delning till utvalda sociala medieplattformar och meddelandeappar, inklusive Instagram, WhatsApp, Facebook, Twitter, iMessage Och Budbärare. Det verkar inte finnas något alternativ att direkt spara videoklippet så att det kan laddas upp till andra plattformar.

Den första lanseringen är begränsad till endast vissa Amazon Original-program; Men andra Amazon Original-program och filmer kommer också att stödja delning av videoklipp i framtiden. Amazon har inte sagt något om planerna på att släppa samma videoklippsdelningsfunktion i Prime Video-appen för Android, så det är oklart om det finns några planer på att utöka alternativet bortom iPhone.

Relaterade Artiklar

Back to top button