Prime Now flyttar till Amazon-appen: här är hur ditt sätt att göra affärer kommer att förändras …

Amazon kommer att införliva tjänsten Prime nu i din app. Det Seattle-baserade företagets tjänst kommer faktiskt gradvis att överge sina huvudkanaler med påföljande stängning avdedikerad app i slutet av 2021. Genom att effektivt bli en del av Amazonas universum.

För de som inte känner honom, Prime nu är tjänsten skapad av ledaren före-handel för att tillåta sina användare att göra E-handel från stormarknader Amazon, Unes Och WFP Panorama. Beställningar som görs på detta sätt levereras direkt till kundens hem, till och med till golvet, inom 2 timmar efter eget val.

Det finns flera italienska städer som redan omfattas av tjänsten, och under de kommande månaderna kommer integrationen av Prime Now att äga rum på den officiella Amazon-webbplatsen och appen. Därför kommer Prime-sajterna och apparna, enligt tillkännagivandet som kom i går morse, gradvis att stängas med överföringen av alla funktioner på moderplattform.

Prime Now återvänder till Amazon: avknoppningen av företaget återvänder till huvudsidan

Överlåtelse av delfonden Prime nuAmazon den har redan lanserats i Japan, Indien och Singapore. Ett officiellt datum är ännu inte tillgängligt i Italien, men vissa stormarknader går redan i denna riktning.

Som i Milano, därU2 Supermarket har redan lagts till i huvudappen, i sällskap med Amazon Fresh. Amazon Italia planerar att gå vidare med stormarknaden Pam som levererar till städerna Rom och Turin.

Kunder som bor i städer som omfattas av Prime Now-tjänsten hittar partnerna i huvudmenyn i Amazon hemsida, högst upp, varifrån de kommer att ha tillgång till katalogen och kommer att kunna beställa sin shopping. Om en av produkterna av intresse också är tillgänglig med Amazon Fresh-tjänsten (Amazon-märkt färskvarubutik), a baner vilket gör att användaren kan välja om den ska ta emot den hemma inom två timmar.

Relaterade Artiklar

Back to top button