Prime Day: spelheadsetet SteelSeries är till ett knockdown-pris

Om du letar efter ett solidt spelheadset till försäljning, här är ett Amazon Prime Day-erbjudande som kan intressera dig.

stålserien

Amazon säljer verkligen av priset på det utmärkta SteelSeries Arctis 7P+ trådlösa spelheadsetet.

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

SteelSeries Arctis 7P+ i ett nötskal:

  • Utmärkt prestanda
  • Bra användningskomfort
  • Mycket kompatibel

Hitta SteelSeries Arctis 7P+ till 139,99 € istället för dess lägsta senaste pris som visas på 149,99 €, det vill säga 7 % besparing.

Hitta SteelSeries Arctis 7P+ för 139,99 € på Amazon

Ett exceptionellt trådlöst spelheadset på rea

Det här erbjudandet på SteelSeries Arctis 7P+ trådlösa spelheadset erbjuds av Amazon, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga 35 € per månad. Produkten kommer med två års garanti.

Prestanda och komfort värda proffsen

Detta Amazon-erbjudande för Prime Day är därför intresserad av ett gamer-headset från SteelSeries, ett välkänt varumärke på området, modell Arctis 7P+.

Förbättrad version av den redan mycket bra Arctis 7P, denna version är ännu bättre vad den erbjuder när det gäller ljudkvalitet, med särskilt stöd för 7.1 Surround Sound för bättre nedsänkning. Trådlös kräver, den kan räkna med en USB-C-dongel som tillåter förlustfritt 2,4 GHz-ljud med nästan omärklig latens, även upp till en maximal räckvidd på 12 meter.

Det är inget slarv på mikrofonsidan, med en Discord-certifierad ClearCast infällbar mikrofon som erbjuder exemplarisk rösttydlighet och brusreducering.

Dess design erbjuder också stor komfort, även för långa spelsessioner tack vare en bra batteritid på upp till 30 timmar, på många plattformar. Förutom PC:n är den verkligen kompatibel med Mac, Android, men även PS4, PS5 och Nintendo Switch.

SteelSeries Arctis 7+ © SteelSeries

Hitta SteelSeries Arctis 7P+ för 139,99 € på Amazon

För att få veta ännu mer, tveka inte att läsa vårt kompletta SteelSeries 7P+-test.

Hitta spelheadsetet för dig med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fina erbjudande från Amazon som en del av Prime Day, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa spelheadseten 2022, för att se om SteelSeries Arctis 7P+ lever upp till sitt rykte.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button