Prenumererar du fortfarande på Freebox Revolution? Få ett års Canal+ Series gratis (och utan förpliktelser)

Canal plus-serien på Gratis © Canal

Som en del av 2021 års årsslutsfirande tillåter Free sina Freebox Revolution-prenumeranter att njuta av gratis tillgång till Canal+ Series-plattformen i ett år.

På tröskeln till övergången till nyår 2022 förlänger Free julfesten genom att låta sina nya eller nuvarande Freebox Revolution-prenumeranter dra nytta av ett exklusivt erbjudande på VoD Canal+ Séries-tjänsten. Den här nyheten kommer nästan fyra månader efter att ha gjort ett liknande erbjudande till Freebox Pop-prenumeranter.

Ett kostnadsfritt och icke bindande erbjudande

Det var genom en tweet som publicerades onsdagen den 29 december 2021 som det officiella Twitter-kontot för operatören Free meddelade att de erbjuder Canal+ Series under en period av ett år. I slutet av 12-månadersperioden kommer det icke-bindande erbjudandet automatiskt att avslutas, och ingen åtgärd krävs från prenumeranter.

Som nämnts i tweeten görs aktiveringen av detta erbjudande från abonnentområdet, sedan i avsnittet “tv”.

För information är Canal+ Series en video-on-demand-tjänst som samlar en katalog med franska och utländska serier, inklusive Dexter: Nytt blod. Slutligen, eftersom goda nyheter aldrig kommer ensamma, är det värt att komma ihåg att Freebox Revolution-prenumeranter också kan dra nytta av 6 månader gratis från Amazon Prime-programmet.

Bästa videostreamingtjänst – Jämförelse 2021 | Clubic

Clubic jämför oberoende och objektivt de 11 bästa onlinevideostreamingtjänsterna. Klicka för mer information.
Läs mer

Källor: Twitter
, Gratis portal

Relaterade Artiklar

Back to top button