PosteMobile utökar även Casa-erbjudandet till 14,90 euro per månad

Operatören PosteMobile har nyligen utökat sitt erbjudande som heter Casa för mindre än 15 euro per månad. Under en stor del av oktober är PosteMobile Casa, Casa Facile och Casa Internet-erbjudanden fortfarande tillgängliga.

På så sätt, förutom ytterligare förlängningar eller ändringar, är erbjudandena nu tillgängliga under ytterligare några veckor, närmare bestämt fram till 22 oktober 2022. Låt oss tillsammans komma ihåg vad de förutspår.

PosteMobile utökar Casa-erbjudandena

Börjar med standarderbjudandet PosteMobile Casaföreslagen till en kostnad av 19,90 euro per månad, i detta fall är det endast fast telefon med obegränsade samtal tillhandahålls, giltig för nationella nummer för både fasta och mobila nät utan anslutningsavgift. Med detta erbjudande är både aktiveringsavgiften och kostnaden för leverans och första installation gratis i kampanjen.

Det fortsätter sedan med PosteMobile Casa Facileföreslagen till bekostnad av 14,90 € per månad och består även av en fast telefon endast med obegränsade samtal, i detta fall endast giltiga mot nationella fasta nätnummer, utan anslutningsavgift. Aktiveringsavgiften är i alla fall lika med 29 euro engångstillfällen, medan kostnaden för leverans och installation också är gratis i detta fall.

Vad gäller äntligen PosteMobile Casa Internet, föreslagen till en kostnad av 26,90 € per månad, i detta fall, förutom obegränsade samtal till nationella nummer på både fasta och mobila nätverk, får kunden också ett Wi-Fi-modem med obegränsad anslutning upp till 4G +. Aktiveringsavgiften är 59 euro en gång, medan kostnaden för leverans och installation alltid är gratis i kampanjen. För att ta reda på alla andra detaljer, besök operatörens officiella webbplats.

Relaterade Artiklar

Back to top button