PosteMobile: Casa Web-erbjudande utökat till 19,90 euro per månad

Den virtuella operatören PosteMobile nyligen utökat sitt erbjudande kallas Webb hem till nästa till den 23 oktober 2022, med reservation för ytterligare ändringar.

Jag påminner dig om att erbjudandet i fråga är mycket bekvämt och kostar endast 19,90 euro per månad. Låt oss tillsammans komma ihåg vad han föreslår.

PosteMobile förlänger Casa Web till den 23 oktober 2022

Erbjudandet i fråga inkluderar anslutning obegränsat internet med Wi-Fi-modem ingår. För alla nya kunder är aktivering nu möjlig i några veckor till, alltid till bekostnad av 19,90 euro per månad. Med detta erbjudande endast för data, som kallas PosteMobile Casa Web, erbjuder operatören en internettjänst som tillhandahålls via mobilt radionätverk, särskilt med ett speciellt data-SIM insatt i Wi-Fi-modemet, men inte aktiverat för rösttrafik. skicka SMS.

Som redan nämnts är kostnaden för erbjudandet 19,90 € per månad, i kampanj istället för 26,90 euro per månad. Månadsavgiften debiteras med varannan månads intervall via telefonkonto, med debitering på löpande konto eller på postorder. Som tidigare, för att prenumerera på PosteMobile Casa Web, måste nya kunder använd den officiella PosteMobile-webbplatsen, välja om du vill köpa online eller per telefon.

I vilket fall som helst kan kunden kontrollera statusen för försändelsen via den officiella webbplatsen för SDA-kuriren, genom att ange numret på fraktsedeln som kommuniceras via SMS. För att ta reda på alla tillgängliga erbjudanden för närvarande, besök operatörens officiella webbplats.

Relaterade Artiklar

Back to top button