Poste Italiane: här är tricket för att slippa köa vid diskarna

Trött på att vänta på din tur kl italiensk post? här är lura för undvika kön vid diskarna. En metod inte bara för spara tid, men också ilska och spänning. Förresten, i dessa tider covid-19, att exponeras tillsammans med många människor och under obekväma förhållanden är inte det bästa. Låt oss ta reda på det tillsammans som att hoppa över könitaliensk postkänd för att spendera för mycket tid på att vänta på att betala en bulletin eller hämta ett rekommenderat brev.

Poste Italiane: du kan hoppa över kön vid diskarna utan att göra någon arg

Hoppa över kön vid diskarna till italiensk post du kan och utan att göra någon arg. Det är en metod enkelt och snabbt, kan förändra ditt liv. När du väl lärt dig det kommer du inte att klara dig utan det. Det är de listiga råd som verkligen kan höja kvalitetsnivån på dina dagar.

För över 3 000 postkontor det är möjligt boka ens flytta i förväg tack vare en dedikerad onlinetjänst från italiensk post. Med denna funktion är det möjligt att undvika långa väntetider i köerna vid diskarna.

Aktiverad i tider av Covid-19, visade det sig vara användbart och oumbärligt för sysslorna som skulle utföras på postkontor nästan varje dag. En möjlighet som förhoppningsvis kan bibehållas även när detta är tråkigt pandemisk det kommer äntligen att vara över.

Tre onlinekanaler för att boka din disk

italiensk post gjord tillgänglig tre onlinekanaler öppen för bokning av disken på en förutbestämd dag och tid. Tjänsten kan nås via:

När begärankommer användaren att få en Bokningskod som kommer att visas på visa av vederbörande postkontor just vid tidpunkten för skift bokat. Hur bokar man det?

Så bokar du ditt pass på önskat Poste Italiane postkontor

Boka ens flytta med italiensk post det är verkligen lätt. Först måste du ladda nerPostkontor app eller BancoPosta från din officiella butik eller gå till webbplats av samhället. När det är installerat, sök efter e att välja ens postkontor. Därefter väljer du ““, Användaren kan komma åt bokning av ens eget flytta angående tillgängliga tider. Du kan också göra denna procedur några minuter innan och ställa dig i kö direkt.

Om du föredrar att använda Whatsapp då är det en bra idé att registrera antalet italiensk post: 3715003715. När du har lagt till i adressboken, gå till WhatsApp och välj “”Så att appen också identifierar det nya telefonnumret som angetts. Då en virtuell operatör kommer att föreslå de olika tillgängliga lösningarna inklusive biljettbokning.

Vi påminner dig också om att vara uppmärksam på den nya nätfiskebedrägeri Efterskottsbetalningför dig som har ett aktivt betalkort hos posten.

Relaterade Artiklar

Back to top button