Porsche Design och AOC avslöjar en mini-LED-skärm: och det är galet!

AOC Agon Pro PD32M © (Bild: AOC)

AOC och Porsche Design avslöjar en ny skärmskuren för spel : Agon Pro PD32M.

En skärm som ger en stolthet (bland annat) till Mini-LED-teknik.

Visionen om Mini-LED från AOC och Porsche Design

För AOC är det fastställt: ” Agon Pro-serien är synonymt med avancerade produkter som ger bästa prestanda “. Varumärket lovar alltså skärmklippta för spel, kompatibla med AMD FreeSync och NVIDIA G-Sync, och som kan erbjuda prestanda som kan tillfredsställa alla spelare.

Idag samarbetar AOC med Porsche Design för att utöka sin katalog av Agon Pro-skärmar med den nya PD32M. Denna modell har en 32″ mini-LED-panel, 4K-kompatibel och kan klättra till en frekvens på 144 Hz. Den drar också nytta av Display HDR 1400-certifiering.

På kontaktsidan hittar vi här en tandem av HDMI 2.1-portar, en DisplayPort-ingång, en USB-C-ingång, samt fyra USB-A-portar.

AOC Agon Pro PD32M

På båda sidor är Agon Pro PD32M-skärmen utrustad med stöd för att rymma hörlurar, medan på baksidan sitter LED-belysningssystemet som kallas Lätt FX.

Skärmen är också prydd med två 8 W-högtalare för stereoljudåtergivning som drar nytta av DTS-certifiering. PD32M kommer med en fjärrkontroll, som gör att du kan ändra inställningarna på skärmen utan att behöva röra den.

AOC Agon Pro PD32M

Ny toppmodell kräver i AOC-katalogen, det kommer att vara nödvändigt att gå med på att betala inte mindre än 1 799 dollar för att ha råd med denna nya monitor. Agon Pro PD32M finns att beställa på Porsche Designs webbplats, med första leveranser planerade till den 15 juni.

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button