Polaroid: fotograferingen går framåt med Now +, kameran som ansluts till smarttelefonen

Polaroid: fotograferingen går framåt med Now +, kameran som ansluts till smarttelefonen

Älskare av fotografi “Gammaldags” är alltid uppdaterade på nyheterna som föreslås av det välkända företaget som grundades 1937, samt Polaroid. Men inte alla vet att “Nu + “, en ny modell av omedelbar kamera.

han påstår Oskar Smolokowski, ordförande för Polaroid. Här är alla detaljer.

Polaroid: egenskaperna hos den nya produkten

Låt oss börja med designen: mycket lik den för den tidigare modellen, Polaroid Now + håller det mer eller mindre oförändrat (med företagets logotyp tydligt synlig på framsidan). Dessutom har den dock en ny färg som heter Blue Grey.

Teknologiskt sett erbjuder Polaroid Now + nya kreativa verktyg som t.ex kompatibilitet med Polaroid Mobile-appen (tillgänglig för iOS och Android) som lägger till olika funktioner till listan inklusive ljusmålning, dubbelexponering, manuellt läge, men också det nya läget “Bländarprioritet” är det “Stativstöd”. Pärlan ligger dock i kit som består av fem fysiska filter att fästa på kameralinsen inklusive På detta sätt kan du ha roligt med att experimentera och göra tveklöst konstnärliga foton. Uppenbarligen kommer den senare att placeras i lämpligt fall.

Kostnaden för Polaroid Nu +? Du kan hitta den på webbplatsen polaroid.com till priset av 149,99 euro, och från söndag 19 september även hos auktoriserade fysiska återförsäljare.

Relaterade Artiklar

Back to top button