Pokémon Go är på väg att få en social plattform för spelare

Niantic, skaparna av Pokémon Go, började lansera sitt nya sociala nätverk, Campfire, för spelare av Pokémon Go. Användare kan prata med vänner och träffa andra spelare i appen. Enligt Engadget, användare av Lägereld de kan också organisera aktiviteter som Pokémon Go-räder, andra också spel från förstärkt verklighet för mobila enheter, som Ingress, Pikmin Bloom och andra, kommer att kunna använda plattformen.

Campfire är dock mer än bara kommunikation. Det ger också användarna en mer heltäckande titt på allt företagets spel har att erbjuda. I Pokémon Go kan det till exempel visa dig det är Venusaur springer runt på andra sidan stan och ger en mycket större bild än spelets huvudapp. Du kan också slå på en glöd på specifika händelser för att berätta för andra lokala spelare att du behöver hjälp med dem. Och, som du skulle kunna tro, gör Campfire det lättare att samarbeta med dina vänner, som att skicka snabbt DM till dina vänner om du vill möta en Snorlax.

Pokémon Go, spelet är uppdaterat

Pokémon Go-appen kommer också att uppdateras för alla användare. Det kommer att finnas en ny utökad karta för spelare i rörelse i spel. Dessutom skapade företaget rubriker i går efter att ha sagt upp 8% av sin personalstyrka och skrotat fyra projekt. Niantic har försökt bygga sin nästa hit ända sedan Pokémon Go blev ett världsomspännande fenomen.

Vi har inga särskilda lanseringsdatum för appen, men Lägereld kommer att finnas tillgänglig i USA under de närmaste dagarna. Hela sommaren spelarna internationell de kan förvänta sig att gradvis få tillgång till webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button