Pokémon: en live-action-serie är under produktion på Netflix

Detektiv Pikachu

Pokémon-fenomenet är verkligen ostoppbart! Således kommer våra kära monster snart att ge sig iväg för att attackera netflix
med en helt ny serie!

Oavsett om det är med sina tecknade serier, sina spelkort, sina filmer eller sina videospel, berör Pokémon-serien praktiskt taget alla områden av underhållning. Men om några månader kommer licensen att ta itu med live-action-serier under ledning av SVoD-jätten Netflix!

Läs också:
Nintendo specificerar sitt schema för sina nästa Pokémon-spel

Bara en serie till?

Vi är skyldiga sajten detta rykte mängd. Enligt den senares källor är en Pokémon-serie inspelad med riktiga skådespelare i förproduktion på Netflix-sidan. Valet av ett sådant format är inte trivialt efter långfilmens rungande framgång Detektiv Pikachu, även producerad i live-action. Även om inga detaljer har läckt ut om manuset, känner vi till ett stort namn från det tekniska teamet.

Ja, fortfarande enligt mängd, Joe Henderson kommer att vara författare och exekutiv producent på denna nya Pokémon-serie. Han är särskilt känd som co-showrunner i en annan Netflix-produktion, djävulen, vars sjätte och sista säsong kommer att släppas snart. Henderson och Netflix avböjde att kommentera ryktet.

Källa: mängd

Relaterade Artiklar

Back to top button