PlayStation: mer än 40 spel och DLC bör snart vara tillgängliga på Steam

PlayStation Studios

Sony Interactive Entertainment bör inte slappna av i sina ansträngningar när det gäller porteringen av sina största licenser på PC. I själva verket, Ånga
har laddat upp tillverkarens sida, och det ger oss några ledtrådar.

Tre spel från de berömda PlayStation Studios finns för närvarande tillgängliga på Valves onlinebutik. Det är Predator: Jaktmarker, Horizon Zero Dawn
och helvetesdykare. Som för Dagar borta, den landar den 18 maj. Den japanska tillverkaren verkar därför satsa stort på PC:n, och en specifik detalj verkar bekräfta denna framväxande strategi lite mer.

Läs också:
Days Gone: Steam avslöjar systemkraven för PC-versionen

Större licenser snart på PC?

Således har Valve precis lagt PlayStation Studios Steam-sida online. Vad som är intressant är att fliken “om” framkallar 41 spel (totalt som inkluderar DLC) medan endast 24 element är synliga i butiken för tillfället. Vi kan därför anta att Sony har andra tillkännagivanden att göra på PC under de kommande veckorna och månaderna.

När allt kommer omkring döljer det japanska företaget inte längre sin önskan att erbjuda sina licenser till en bredare publik. Presidenten för Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, hade till och med specificerat att porteringen av PlayStation-spel på PC var ganska självklar strategi för företaget.

Källa: Videospel Krönikor

Relaterade Artiklar

Back to top button