PlayStation: Black Friday sänds med dessa oslagbara rabatter

Årets mest efterlängtade händelse är över. Faktum är att det bara är några dagar kvar till den 26 november, den officiella dagen för Svart fredag. Denna dag har blivit ett tillfälle att göra november månad och de första dagarna av december verkligen speciella och fulla av kampanjer till helt unika priser. Äntligen också hemma PlayStation Black Friday började med rabatter verkligen omöjlig att missa. Inte bara tv-spel, utan mycket mer. Här är detaljerna.

PlayStation för Black Friday menar allvar med att servera ett berg av PS4- och PS5-videospel och mer

Han skämtar inte PlayStation som börjar med erbjudanden i ren stil Svart fredag serverar ett berg av Videospel för PS5 och PS4 i dess officiella butik. Du är bortskämd med valmöjligheter och priserna är verkligen otroliga.

Till exempel för PlayStation 4 finns det att köpa FIFA 22 med 40 % rabatt. För PS4 och PS5 istället Far Cry 6 med 30 % rabatt. Vad sägs om när vi kan köpa NBA 2k22 med 50% rabatt! Och om det inte räcker så finns vi också där Resident Evil Village med 57 % rabatt e Deathloop med 50 % rabatt. Både för både PS4 och PS5.

Inte bara tv-spel dock! Faktum är att på sidan tillägnad Svart fredag vi kan också prenumerera på PlayStation Plus dra nytta av November Black Friday-erbjudandet genom att spara 33 % på ett 12 månaders abonnemang. Här är det officiella tillkännagivandet:

“”.

Och det är inte allt därför Sony har beslutat att inkludera bland de kampanjer rabatterade i samband med Svart fredag även allt som är till salu på PlayStation Gears webbplats. Hur man aktiverar en kupong som ger dig rätt till 20% rabatt på din beställning? Här är de officiella instruktionerna:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button