PlayStation avslöjar en svart färg för sitt trådlösa Pulse 3D-headset


I maj förra året presenterade Sony Interactive Entertainment två nya färger för DualSense-kontroller. Den här veckan är det ytterligare ett tillbehör till PS5 som ändrar utseende.

Utbudet av kringutrustning designad för PlayStation 5 kommer snart att utökas. Den japanska tillverkaren har precis annonserat ett nytt Pulse 3D-ljudheadset via PlayStation-blogg. Men om inte färgen ändras få element (om några) jämfört med kopian som lanserades i slutet av 2020 vid sidan av konsolen.

Läs också:
PlayStation Remote Play: DualSense-kontroller stöds nu på iOS

Svart, det är verkligen svart

Således kommer Pulse 3D trådlösa headset att finnas tillgängligt från och med oktober i en version Midnattssvart (eller svart för att göra det enklare). En DualSense-kontroller med denna nyans lanserades också i maj. Naturligtvis designades hjälmen med syftet att erbjuda perfekt kompatibilitet med Tempest 3D-tekniken på PS5.

Pulse 3D-headset © Sony Interactive Entertainment

För att förbättra ljudupplevelsen kommer spelare att kunna använda equalizern som finns på PS5. Tre förinställningar (standard, basförstärkning och shooter) finns tillgängliga med varje Pulse 3D-headset. Priset är ännu inte kommunicerat, men det ska ligga på runt hundra euro.

Källa: PlayStation-blogg

Relaterade Artiklar

Back to top button