PlayStation 4-försäljningen fortfarande över genomsnittet

Det har gått mer än 1,5 år sedan den nya generationens konsoler började säljas. Men på grund av lagerbrist fortsätter PlayStation 4 fortfarande att sälja stadigt. Här är alla detaljer om ämnet.

PlayStation 4-försäljningen är fortfarande över genomsnittet! Sony, ett av de ledande namnen inom konsolbranschen, lanserade PS5 under det sista kvartalet förra året. konsol jätte, 2021 I sitt uttalande om resultatet för andra kvartalet, detta din konsol Det har meddelat att det har sålt mer än 10,1 miljoner exemplar hittills.

PlayStation 4 försäljning

OK 2013 Trots den nya generationens konsoler, som erbjöds till försäljning år 2016 och fortfarande inte förlorar sin popularitet, PS4 Hur många har den sålt hittills?

Sony Det klargjorde också denna fråga, vilket väckte stor nyfikenhet.

PlayStation 4 försäljning

PlayStation 4-försäljningen fortfarande över genomsnittet

sedan 2013 i sidled PS4, som har funnits i hyllorna i cirka 8 år, har varit det 120 miljoner enheter har sålts. Vi kan faktiskt säga att denna försäljningssiffra är en stor framgång.

PlayStation 4 försäljning

Förmodligen i framtiden PS4 Det kommer att fortsätta att sälja mer. Men PS5 Med överflöd av aktier och spelen blir speciella för den nya generationen, PS4 Det skulle inte vara fel att säga att försäljningen tar slut.

Sony blev den tidigare generationens obestridda ledare med PS4. Faktum är att ingenting har förändrats i den här generationen. också PS5 försäljning, Långt före försäljningen av Xbox Series. Tiden får utvisa om skillnaden kommer att minska eller inte. Som ett resultat får vi vänta och se. Eftersom Xbox försäljning Game Pass Vi ska inte bortse från att det ökar dag för dag.

De mycket efterlängtade PS Plus januari-spelen tillkännages

Relaterade Artiklar

Back to top button