Play Butik: bättre appar tack vare den nya funktionen som skapats av Google

De Play Butik Google har förbättrats mycket under de senaste åren i flera aspekter. Vi har gått från förbättrad grafikhantering till lämplig mjukvaruoptimering, feedback och säkerhetsprofiler.

Centrum för Android-upplevelsen återspeglas verkligen i de många applikationer som har förfinats över tiden ur många synvinklar. Idag avser GigG att lägga till ytterligare en viktig del till användarupplevelsen tack vare användningen av en funktion som utvecklaren har döpt till Låt oss ta reda på omedelbart vad det är.

Appinstallationsoptimering: hur Android-appar förbättras i Play Butik

Syftet med Mountain View-företaget de senaste åren har varit att sörja för en riktad effektivisering av app storlek. Lämpliga optimeringar av koden och de resurser som laddas ner lokalt på enheterna har spelat en viktig roll.

I detta avseende förbättrar det nya Google-initiativet detta sätt att göra med vad som bekräftats vara en verkligt lysande funktion. Detta är en komponent som gör att Google i förväg kan veta vilka delar av en app som kommer att användas först direkt efter installationen baserat på indirekt feedback från användare.

De viktigaste fördelarna med användningen av detta nya system återspeglas i:

  • snabbare appinstallationshastighet
  • betydande minskning av den tid som krävs för att driva resursen
  • minska mängden resurser som spenderas av CPU, batteri och lagringsutrymme

Genom att garantera denna funktion garanterar Google att ingen användardata kommer att lagras i enlighet med Play Butiks sekretesspolicy. Data å andra sidan kommer att kombineras med andra användare för att beskriva trenden för att identifiera apparnas funktionella prioritet. Inte tillgänglig ännu men kommer snart. Ser fram emot ytterligare uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button