Pixel Watch: Google är inspirerad av Apple och kommer att erbjuda en uppsjö av armband till sin uppkopplade klocka

Pixel Watch © © Google

Sedan tillkännagivandet i maj förra året PixelWatch kunde vara relativt diskret. Men när vi snabbt närmar oss releasedatumet, det första ansluten klocka Google börjar sakta avslöja sina hemligheter för oss.

Några veckor efter att ha lyft slöjan på sin allra första uppkopplade klocka verkar Google förbereda en uppsättning färgade armband för att klä upp sin Pixel Watch.

Pixel Watch: den första “Made in Google”-anslutna klockan

Pixel Watch, som presenterades på Google I/O 2022, som ägde rum förra månaden, kommer att vara den allra första uppkopplade klockan som kommer från Mountain View-företaget. Den här klockan har mycket rundade former och kommer att köras på Wear OS och kommer att bädda in de mest populära Google-tjänsterna i den. Och som de flesta uppkopplade klockor på marknaden kommer Pixel Watch uppenbarligen inte att försumma hälso- och sportdelen, eftersom den också kommer att integrera Fitbit-teknologier.

Men bland Googles löften när Pixel Watch tillkännagavs fanns möjligheten att anpassa sin uppkopplade klocka efter dess önskemål. Goda nyheter, några veckor senare, media 9to5Google berättar lite mer om det amerikanska företagets planer när det gäller anpassning.

Omfattande anpassning för din Pixel Watch?

När det tillkännagavs visades Pixel Watch bara i en typ av silikonrem. Det här är modellen som kommer att erbjudas som standard till försäljning och kommer att finnas i flera färger. Det verkar dock som att Google för närvarande förbereder inte mindre än sju olika typer av armband:

  • Ett nätarmband i rostfritt stål
  • Ett länkarmband
  • Två läderremmar (ljusa och mörka)
  • En tygrem
  • Ett stretcharmband
  • Ett silikonarmband

Precis som Apples varumärke med sin Apple Watch verkar Google vilja erbjuda sina kunder många möjligheter när det gäller personalisering. Tillräckligt för att klä upp din Pixel Watch efter din stil och dina preferenser, både när det gäller estetik och komfort. Å andra sidan är det fortfarande omöjligt att veta om alla dessa armband kommer att finnas tillgängliga från lanseringen av Pixel Watch.

Som en påminnelse förväntas den allra första uppkopplade klockan från Google släppas nästa höst, samtidigt som Pixel 7 och Pixel 7 Pro.

Om samma ämne:
Apple Watch dominerar fortfarande marknaden för uppkopplade klockor, men är omkörd i den höga delen

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button