Pixel Pass: kommer Google att skapa ett heltäckande abonnemang, telefon och tjänster?

Pixel 6 © Google

För att stödja lanseringen av Pixel 6 och Pixel 6 Pro, skulle Google förbereda ett nytt abonnemang som heter Pixel Pass. Det skulle sammanföra varumärkets betaltjänster och möjligheten att skaffa en ny smart telefon varje år.

Ytterligare en läcka för Google, som förmodligen hade föredragit att behålla överraskningen för sitt evenemang den 19 oktober, under vilken Pixel 6-serien kommer att presenteras officiellt.

Pixel Pass, den framtida allt-i-ett-prenumerationen från Google

Som vi meddelade för dig i morse lades flera konfidentiella dokument avsedda för Google-partners ut online av misstag. Dessa sidor, förmedlade av videografen Brandon Lee, lär oss mer om funktionerna i Pixel 6, men inte bara. De avslöjar också Pixel Pass, ett mycket komplett månatligt autogiroabonnemang.

Erbjudandet skulle göra det möjligt att få en Pixel-smarttelefon med flera premiumtjänster inkluderade: en utökad garanti som täcker oavsiktlig skada, YouTube Premium, Google One, Play Pass och nätverkstäckning via den virtuella operatören Google Fi (ej tillgänglig i Frankrike). Utöver det skulle prenumerationen ge chansen att få en ny Pixel varje år. Inget pris har läckt ut för tillfället, men vi föreställer oss att det kommer att vara särskilt fördelaktigt för användarna.

Ett begränsat erbjudande i USA?

Som Brandon Lee förklarar, Pixel Pass verkar därför vara inspirerad av en blandning mellan Apple One-prenumerationen och ” iPhone uppgraderingsprogram “, som låter dig byta din iPhone varje år genom att betala månatliga avbetalningar. Detta erbjudande är ändå begränsat till den amerikanska marknaden, och det är troligt att så även är fallet med Googles Pixel Pass, åtminstone initialt.

Vi kommer utan tvekan att ha detaljer om detta ämne den 19 oktober under presentationen av Pixel 6 och Pixel 6 Pro. Vi kan också förvänta oss att Google använder evenemanget för att detaljera den slutliga versionen av Android 12 och, enligt vissa rykten, avslöja en hopfällbar Pixel-smarttelefon.

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button