Pixel Buds Pro: Google tillkännager sina nya trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering

Pixel Buds Pro

Det är med anledning av Google I/O 2022 att tillverkaren har lyft på slöjan på sin nya äkta trådlösa hörlurar Toppen av linan.

Ryktena var därför sanna. Google har precis tillkännagivit sin nya linje av äkta trådlösa hörlurar, Google Pixel Buds, som verkar designade för att konkurrera direkt med Apples AirPods Pro.

Fyra färger och multipoint Bluetooth för anslutning

På designsidan ändrar inte Google ett vinnande lag och behåller sitt vanliga knappformat. Silikonspetsar gör att hörlurarna sitter ordentligt i örat men också för att garantera den passiva och aktiva isoleringen av hörlurarna.

Google I/O © Clubic

Google Pixel Buds kommer att erbjudas i fyra färger korall, gul, blå och svart. Laddboxen förändras inte och behåller sin vanliga vita färg.

Dessa hörlurar är kompatibla med multipoint Bluetooth och kan kopplas till en smartphone och en PC till exempel och växla från en enhet till en annan sömlöst.

Hörlurar som är kompatibla med rumsligt ljud och aktiv brusreducering för bullriga platser

Om Google Pixel Buds Pro skiljer sig väldigt lite från de klassiska Pixel Buds, integrerar dessa äkta trådlösa hörlurar ändå några exklusiva funktioner som börjar med aktiv brusreducering, som hanteras av en processor med sex kärnor och en neural motor , som ansvarar för att förstå omgivande brus och avbryta det . Ett transparent läge kommer också att finnas där för att höra omgivande ljud när som helst utan att ta bort hörlurarna.

Google I/O © Clubic

Pixel Buds Pro kommer också att stödja Spatial Sound men inte vid lanseringen. Vi får vänta några veckor till och en uppdatering för att kunna dra nytta av det.

Google Assistant kommer självklart att finnas där och dessa hörlurar kan även läggas till i applikationen “Hitta min enhet” och lätt hittas tack vare deras sista position.

Slutligen meddelas autonomi vid sju timmar med aktiv brusreducering och 11 timmar om systemet är avstängt.

Pixel Buds Pro kommer att finnas tillgänglig till ett pris av 219 € men Google har ännu inte specificerat lanseringsdatumet i Frankrike. Amerikanska köpare kommer att kunna lägga vantarna på det redan den 28 juli.


Källa: Google

Relaterade Artiklar

Back to top button