Pixel Buds: den här uppdateringen fixar en ganska irriterande defekt för basälskare

Google Pixel Buds A-Series

Ett år efter att de släpptes, Google Pixel Buds A-Series etablerade sig som trådlösa hörlurar prisvärd och bekväm. Men några månader efter att de fått en uppdatering fick de ta itu med ett problem som precis har lösts.

Det här är en uppdatering som kommer att ha varit särskilt länge sen.

Google åtgärdar basproblemet med sin Pixel Buds A-Series

I december 2021 implementerade Mountain View-företaget en uppdatering för sin Pixel Buds A-Series. Detta var ett tillfälle att introducera olika funktioner, inklusive möjligheten att ställa in basen med mer frihet. Användare kan sedan justera basen i fyra nivåer (från -1 till +4) med alternativ för flera amplituder. Men sedan implementeringen av den här uppdateringen har många användare stött på olika problem med det nya basreglaget.

Ett olyckligt problem gjorde faktiskt användningen av denna basreglage särskilt restriktiv. Detta memorerade inte dina preferenser och återgick systematiskt till standardinställningarna, vilket tvingade dig att justera din basnivå varje gång. Men goda nyheter, Google har officiellt rullat ut en uppdatering till sin Pixel A-Series (version 3.415) för att fixa basproblem.

För information, om den här uppdateringen för närvarande distribueras kan det fortfarande ta två veckor innan den når alla användare. Slutligen, för att detta ska tillämpas på din Pixel Buds A-Series, observera att du måste ha en enhet som kör Android 6 eller en senare version av programvaran.

Om samma ämne:
Pixel Buds Pro: Google tillkännager sina nya trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering

Källa: XDA-utvecklare

Relaterade Artiklar

Back to top button