Pixel 7 Pro: ännu inte presenterad men en lycklig har redan kunnat “packa upp” den

Google Pixel 6 och Pixel 6 Pro © © Pierre Crochart för Clubic

Under hela sommarperioden Google Pixel 7 Pro har varit kärnan i många läckor: släppdatum, prototyp släppt i det vilda, etc. Men den här gången kunde en lycklig lycklig man helt enkelt lägga vantarna på en definitiv version av enheten.

Upptäck hur Pixel 7 Pro ser ut ur alla vinklar tack vare denna något… förtida uppackning.

Pixel 7 Pro avslöjas i förväg

Tillkännagavs under I/O 2022, som ägde rum i maj förra året, hade Google Pixel 7 och 7 Pro onekligen skapat en överraskning. Möjligheten att upptäcka en designförändring med böjda kanter, ett fotoblock som har en annan färg och en vacker vit klänning på hela bakpanelen.

Men medan Google ännu inte har formaliserat releasedatumet för sina framtida smartphones, har Gadgetfull BD, en återförsäljare från Bangladesh, redan kunnat sätta sina små ansikten på Google Pixel 7 Pro. Den sistnämnde nöjde sig inte med att behålla detta nöje för sig själv eftersom han delade den allra första unboxningen av enheten på video. Och i sin “svarta” version, tack!

I denna relativt korta uppackning kan vi därför se de tre berömda sensorerna på baksidan såväl som enhetens första start. När det gäller förpackningen för denna Google Pixel 7 Pro, ser den identisk ut med den för Pixel 6 och Pixel 6 Pro och inkluderar därför en Quick Switch-adapter och en USB-C till USB-C-kabel. Strömadaptern är uppenbarligen fortfarande frånvarande abonnenter.

Hur som helst, Mountain View-företaget borde nu inte ta för lång tid att tala eftersom det har för vana att lansera sina nya enheter runt oktober. Slutligen, kom ihåg att denna nya generation av Pixel uppenbarligen kommer att levereras direkt med Android 13.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button