Pixel 7 och Pixel Watch: äntligen officiella datum och en minst sagt original promovideo


Google har precis släppt en kort video för att få bollen i rullning inför lanseringen av sina nästa produkter den 6 oktober.

Vi känner redan till Pixel 7 och Pixel 7 Pro samt den Pixel Watch-anslutna klockan i detalj. Google vet det och har kul med det idag i en video.

Google presenterar sin Pixel 7 för några lyckliga, uppenbarligen nöjda

I det här klippet på cirka trettio sekunder kan vi se olika personer som Mountain View-företaget ger en kopia av Pixel 7 Pro till. Telefonen är suddig genom hela videon, så vi måste lita på de (nödvändigtvis) entusiastiska reaktionerna från gästerna som hyllar smarttelefonens design och som uppenbarligen vill hålla den för sig själva.

I slutet av videon avslöjar Google äntligen Pixel 7 Pro i en sista bild. Ändå kommer fans av varumärket eller tekniken inte att bli förvånade, eftersom företaget redan har avslöjat designen av sitt framtida flaggskepp för några månader sedan.

Ännu bättre, utbrister den siste talaren: Åh, finns det också en klocka? för att informera allmänheten om existensen av Google Pixel Watch, som också kommer att presenteras på scenen. Återigen, ingen överraskning, eftersom Google också visade en bild av enheten under sin I/O 2022-konferens.

Den enda riktiga informationen från denna ganska smarta retande operation är ett omnämnande längst ner på skärmen som anger att Pixel 7 och 7 Pro och Pixel Watch kommer att vara tillgängliga för förbeställning från den 6 oktober. Så vi måste bara vänta några dagar till för att få reda på de allra senaste detaljerna och funktionerna som utarbetats av Google för dessa senaste enheter.

Källa: GSM Arena

Relaterade Artiklar

Back to top button