Pixel 6a-funktionen kommer till Pixel 6 och 6 Pro

Google Pixel 6 © Google

Goda nyheter för ägare av Pixel 6 och Pixel 6 Pro : dem smartphones från Google kommer snart att dra nytta av en funktion som tidigare reserverats för Pixel 6a.

I slutet av veckan kommer Mountain View-företaget att lansera sin nya enhet, Google Pixel 6a, som redan verkar ha en del problem. Men under tiden, låt oss glädja oss eftersom en av dess funktioner kommer att sträcka sig till andra modeller i Pixel-sortimentet!

Alternativet “Camouflage” kommer på Pixel 6 och Pixel 6 Pro

Om du har en Google Pixel 6 eller Pixel 6 Pro, och du är van vid att gå vilse i redigeringsinställningarna för dina bilder, då är du förmodligen bekant med det berömda “magiska suddgummit”. Detta verktyg, mycket praktiskt dessutom, tillåter i synnerhet att radera personer eller objekt som du inte vill se i bakgrunden. Men trots sin effektivitet och användarvänlighet vill den amerikanska jätten ta redigeringsfunktionen på sina smartphones till en annan nivå.

Med sin Pixel 6a kommer Google att introducera funktionen “Camouflage”. Och enligt de första testerna av Gränsen, detta är extremt avgörande. I motsats till det magiska radergummit, består denna funktion inte i att radera ett objekt (risken är ofta att se artefakter som dyker upp där), utan snarare att begränsa irritationen av det. Till exempel, om något starkt färgat distraherar ögat från bakgrunden på ditt foto, är allt du behöver göra att använda kamouflagefunktionen för att drastiskt minska dess ton. Detta kommer sedan att ta hand om att desaturating objektet i fråga och därmed tillåta dig att fokusera uppmärksamheten på ditt motiv. Öva !

Utöver de många fördelarna med detta verktyg, gäller de goda nyheterna framför allt ankomsten av funktionaliteten på Pixel 6 och Pixel 6 Pro, och detta från lanseringen av Pixel 6a nästa torsdag. Detta borde därför göra lyckan för dem som uppskattar att pimpa bilderna som tas med sin smartphone.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button