Photoshop och Lightroom till ett lågt pris tack vare denna kampanj

Andra fotografer, skulle du vilja upptäcka den fulla potentialen i Photoshop och Lightroom, men är du orolig för din budget? Adobe har ett erbjudande till dig. För tillfället och fram till den 15 februari drar de två mjukvarorna fördel av en fin rabatt: de är mindre än 10 €/månad.

photoshop

Adobe Photoshop och Lightroom, två referenser för fotoskapande

  • Photoshop, nummer 1 för konstnärligt skapande
  • Lightroom, det viktigaste för fotografer
  • Med annan programvara och 20 GB molnlagring ingår

Adobe Photoshop och Lightroom för 9,98 € på Adobes webbplats

Photoshop och Lightroom: bra fotoprogram för mindre än 10 €/månad

För att vara exakt är fotosviten Creative Cloud tillgänglig för bara 9,98 €/månad fram till 15 februari, eller 16 % rabatt. Denna formel inkluderar framför allt Adobe Photoshop och Lightroom. Men den innehåller också annan mer specifik programvara: Lightroom for Mobile, Adobe Spark, Adobe Fonts och mer.

Perfekt formel för fotografer, den ger en lösning för alla dina behov, oavsett om du är intresserad av amatörfotografering eller om du är en professionell som vill utforska nya verktyg. Faktum är att Adobe lägger till 20 GB molnlagringsutrymme, vilket gör att du lättare kan flytta mellan arbetsytor.

Adobe Lightroom och Photoshop, allt mer innovativa bildredigeringslösningar

Behöver du verkligen presentera de två Adobe-programvaran? Photoshop och Lightroom är bland de mest använda för alla grafiska skapelser, inklusive foton.

Viktiga idag, de rekommenderas också regelbundet till nybörjare på grund av deras fullständighet. Båda är kompatibla med Windows och Mac. Photoshop kan till och med användas på iPad. Och med andra tilläggslösningar som Lightroom Mobile kan du skapa var som helst. Utöver molnet har du till och med verktyg för att dela/kommentera som främjar samarbete.

Retuschering, komposition, albumhantering med Lightroom… Båda programmen lämnar inget åt slumpen. Perfekt optimerad, Adobe lovar identisk prestanda för sin programvara, även på iPad.

Photoshop och Lightroom blir bara bättre. På senare tid har Photoshop redan sett ankomsten av innovationer som automatiskt val vid hovring eller Neural Filter. På Lightroom-sidan kommer fotografer att älska de nya smarta urvalsverktygen och stöd för nya kameror och objektiv. Och detta är naturligtvis inte de enda förbättringarna som har kommit nyligen.

Adobe Photoshop och Lightroom för 9,98 € på Adobes webbplats

Fotoredigering: vilken programvara vinner priset?

Adobe erbjuder oss sin bästa programvara med sin Creative Cloud-fotosvit. Men annan programvara väntar på dig.

Gå till vår jämförelse av det bästa fotoredigeringsprogrammet från 2022 för att ta reda på det. Och framför allt, håll utkik efter deras goda planer!

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button