Photoshop och Illustrator finns i detta Adobe-paket till -20 %

Adobe förnyar sin fantastiska kampanj på hela sitt Creative Cloud-paket! Just nu, dra nytta av -20% rabatt för att erbjuda dig vad som utgör en av de mest kompletta sviterna på marknaden
även för fotohantering, illustration eller redigering!

Adobe Illustrator iPad

Varför välja Creative Cloud-paketet med två ord:

  • Photoshop, Illustrator, inDesign ingår
  • Inbyggd Premiere Pro för professionell redigering
  • 100 GB lagringsutrymme ingår

Se Adobe Creative Cloud Pack-erbjudandet till -20 %

Med stora månatliga besparingar är detta Creative Cloud-paket ännu mer överkomligt

Adobe ger dig en vacker blomma i slutet av februari, perfekt för att se våren peka på nässpetsen! För oavsett om du är en blivande fotograf eller en skicklig videofotograf, en teckningsälskare eller en grafisk designentusiast, här är ett erbjudande som är gjort för dig! Adobe Creative Cloud erbjuds till -20 % just nu, med ett månadspris inklusive moms på €47,99/månad istället för det vanliga €59,99/månad.

Erbjudandet gäller till 2 mars! Observera att du även har 15 dagar på dig att ändra dig och få pengarna tillbaka om denna lösning inte passar dig.

Ett paket dedikerat till skapande nära perfektion

Behöver vi fortfarande presentera detta Creative Cloud-paket? Med nästan 20 applikationer är det verkligen en av de mest kompletta sviterna på marknaden för att ge dina idéer fritt spelrum. Oavsett om det är i ett professionellt eller personligt sammanhang, görs allt för att du ska kunna levandegöra dina projekt. Det är alltså erkänd programvara som Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat Pro, Lightroom Classic och många andra som ingår i detta paket! Oavsett om det är för att redigera, rita, animera eller till och med skapa bilder, kommer du inte att bli besviken och framför allt kommer du inte att missa något för att möta alla dina önskemål!

Observera också att detta paket innehåller 100 GB molnlagringsutrymme. Idealiskt för att säkerhetskopiera och säkra innehållet du hanterar, utan rädsla för att förlora det på en USB-nyckel eller glömma det hemma! Med molnet har du sinnesfrid eftersom en enkel anslutning ger dig tillgång till allt du lagrar.

Oavsett om du är på smartphone (iOS och Android), surfplatta (iPad eller Android) eller dator, har du dedikerade applikationer för alla användningsförhållanden! Och redaktörerna lämnas inte utanför, för med Premiere Pro eller Character Activator kan du anpassa dina bilder och göra högtflygande redigeringar, såväl som filmer genom att väcka dina teckningar till liv om du vill! Allt du behöver göra är att öppna apparna och låta din fantasi göra resten!

Se Adobe Creative Cloud Pack-erbjudandet till -20 %

Hitta den programvara som bäst passar dina behov

Om du vill vara medveten om de senaste innovationerna på marknaden eller helt enkelt jämföra erbjudandena innan du väljer detta paket signerade Adobe, konsultera vår 100 % oberoende jämförelse av den bästa fotoredigeringsmjukvaran 2022 nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button