PhotoPad – Gratis programvara för fotoredigering för Windows 10

Alla av oss har inte råd med den höga kostnaden photoshop och andra förstklassiga fotoredigeringsverktyg. Ibland behöver vi bara göra lite grundläggande redigering. Därför måste ett gratisverktyg fungera perfekt för att få jobbet gjort. Det finns flera gratis verktyg för fotoredigering på internet idag, varav många är ganska populära bland massorna. Men idag ska vi ta en titt på fotoredigeraren som kallas fotoplatta .

PhotoPad – gratis fotoredigerare(PhotoPad – Gratis fotoredigerare) för Windows 10

fotoplatta är en gratis, lättanvänd, multifunktionell fotoredigerare för PC med Windows , som erbjuder bildförbättringsverktyg för nybörjare och avancerade verktyg för proffs. Låt oss nu titta på några av dess funktioner.

1]Lägg till foto

Som med vilken bildredigerare som helst på marknaden idag är det första du ska göra att lägga till bilden du vill redigera innan du går vidare. Med det här verktyget måste användarna klicka på ” Öppna(Öppna)”, hitta önskad bild och lägg sedan till den i programmet.

Så enkelt är det, eller så kan du bara dra och släppa ditt foto om du föredrar det.

2]Redigera foto

PhotoPad är en gratis fotoredigerare för Windows 10

När du har lagt till en bild är det dags att redigera den. Poängen är att verktyget kommer med flera bildredigeringsalternativ och vi tror att amatöranvändare kommer att njuta av allt som erbjuds här.

Människor kan enkelt beskära, ändra storlek på eller rotera en bild. Alla knappar är på toppen och de är tillräckligt stora för att synas. Det är därför(Därför) ska användare inte ha några problem.

Nu om du klickar på knappen Förändra(Redigera)”, kommer du att se fler alternativ. Härifrån kan människor vända bilden, göra smidig storleksändring, ändra färg, radera och mer. Dessa är alla grundläggande redigeringsfunktioner, men det är vad du är här för.

Så när du väljer verktyg visas ännu fler alternativ att välja mellan när du redigerar ett foto. Härifrån kan människor lägga till effekter, utföra regionala korrigeringar, automatiska korrigeringar, lägga till filter, klistra in text där och mer.

3]Dela online

När du är klar med att redigera din bild kan du publicera den online. Bara(Helt enkelt) klicka på knappen Dela med sig(Dela)”, välj sedan det sociala nätverk du vill skicka dina bilder till. Inte bara det, utan användare kan dela via e-post.

Björn(Bear) vilket betyder att applikationen kommer att be användaren att auktorisera sitt sociala nätverkskonto.

4]Ta skärmdumpar

En annan cool funktion med det här verktyget är möjligheten att ta skärmdumpar. Du kan ta en skärmdump av hela skrivbordet eller anpassa hur skärmdumpen tas. Det är väldigt enkelt, du vet.

Klicka bara på ” Hem(Hem)” och välj sedan ” Skärmdump(Skärmdump) ” , och du är klar.

5]Alternativ

Så vi har inte mycket att säga om alternativ, och det beror på att det är begränsat vad det erbjuder.

Människor kan gå hit för att stänga av välkomstdialogrutan som bara visas vid start, eller välja att visa lagersynlighet. Dessutom, om du vill använda Flickr här kan du auktorisera ditt konto.

Det är enkelt och det är det vi gillar att se i appar för Windows 10 . Ladda ner PhotoPad Photo Editor(Ladda ner PhotoPad Photo Editor) från den officiella webbplatsen.

Alla av oss har inte råd med de höga kostnaderna för Photoshop och andra förstklassiga fotoredigeringsverktyg. Ibland behöver vi bara göra lite grundläggande redigering. Därför borde ett gratisverktyg fungera alldeles utmärkt för att få jobbet gjort. På webben idag finns det flera gratis fotoredigeringsverktyg att dra nytta av, varav många är ganska populära bland massorna. Men idag ska vi titta på en fotoredigerare känd som fotoplatta.

PhotoPad – Gratis fotoredigerare för Windows 10

PhotoPad - Gratis fotoredigerare för Windows 10

PhotoPad är en gratis, lättanvänd, omfattande fotoredigerare för Windows PC som erbjuder bildförbättringsverktyg för nybörjare och avancerade verktyg för proffs. Låt oss nu ta en titt på några av dess funktioner.

1]Lägg till foto

Som alla bildredigerare på marknaden idag är det första du ska göra att lägga till bilden du vill redigera innan du går vidare. Med detta verktyg måste användare klicka på Öppna, söka efter bilden de vill ha och sedan lägga till den i programmet.

Det är så enkelt, eller så kan man helt enkelt dra och släppa ett foto om det är något du föredrar att göra.

2]Redigera foto

PhotoPad - Gratis fotoredigerare för Windows 10

När du har lagt till en bild är det dags att redigera den. Här är grejen, verktyget kommer med flera alternativ för att redigera bilder, och vi tror att amatöranvändare kommer att njuta av allt som erbjuds här.

Folk kan enkelt beskära en bild, ändra storlek eller rotera. Alla knappar är överst, och de är stora nog att se. Därför bör användare inte ha några som helst problem.

Nu, om du klickar på knappen Redigera, kommer du att stöta på fler alternativ. Härifrån kan folk vända en bild, göra en flytande storleksändring, ändra färg, radera och mer. Dessa är alla grundläggande redigeringsfunktioner, men det är vad du är här för.

När du väljer verktyg kommer du att visa upp ännu fler alternativ att välja mellan när du redigerar ett foto. Härifrån kan människor lägga till effekter, göra en regional korrigering, autofix, lägga till filter, lägga in en text där och mycket mer.

3]Dela online

När du är klar med att redigera ditt foto finns möjligheten att dela den på webben. Klicka bara på knappen Dela och välj sedan det sociala nätverk du vill skicka dina bilder till. Inte bara det, utan användare kan dela via e-post.

Tänk på att appen kommer att begära att användaren auktoriserar sitt sociala nätverkskonto.

4]Ta skärmdumpar

En annan cool funktion med det här verktyget är möjligheten att ta en skärmdump. Det är möjligt att ta en bild av hela skrivbordet eller anpassa hur du vill att skärmdumpen ska tas. Det är väldigt enkelt, du vet.

Klicka bara på fliken Hem, och därifrån väljer du Skärmdump och du är bra tango.

5]Alternativ

OK, så det finns inte mycket för oss att prata om när det gäller alternativen, och det beror på att det är begränsat i vad det erbjuder.

Folk kan gå hit för att stänga av välkomstdialogrutan som bara visas vid start, eller välja att visa lagersynlighet. Dessutom, om du vill använda Flickr, är det här du kommer att auktorisera ditt konto.

Det är helt enkelt, och det är vad vi gillar att se med Windows 10-appar. Ladda ner PhotoPad Photo Editor från den officiella webbplatsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button