Photo Dictionary, Immersive Reader Translation, Enhancements in Edge

Om bilder är värda tusen ord för att beskriva något så har Microsoft Edge ett verktyg för just det. Verktyg – Ordbok i bilder – låter dig hitta en bild som beskriver det valda ordet. Tillsammans med det har du den bästa integrationen med Immersive läsare och möjligheten att översätta den till 54 språk med hjälp av läsare .

kant tar emot bildordbok(Bildordbok) , översättning(Immersive Reader Translation) och förbättringar för uppslukande läsning

Dessa funktioner kommer att rullas ut till offentliga versioner efter testning, men det är imponerande hur Microsoft Edge-teamet bryr sig(Microsoft Edge Team) om att göra det inte bara till en webbläsare, utan en uppsättning verktyg som kan vara användbara för alla.

Lexikon(Ordbok) bilder i Microsoft Edge

Nästa gång du inte förstår betydelsen av ett ord, eller kanske du vet det men inte förstår hur det kan se ut, använd bildordbok. (Bildordbok.) Detta är särskilt användbart när du öppnar en webbsida på ett annat språk och vill se en bild som representerar det ordet. Ändå, lexikon(Bildordbok) i bilder är inte aktiverat som standard, men vad du än vill aktivera, klicka på ” inställningar (Inställningar)läsning(Läser)” och välj sedan ett ord för att få en idé.

Det är viktigt att veta att denna funktion är en del av det uppslukande läsning(Läsare) till Microsoft Edge som har ytterligare funktioner. Låt oss titta på det.

Översättning(Reader Translation) och förbättringar för uppslukande läsning

Uppslukande läsare är en av de bästa sakerna med alla webbläsare. Detta gör att du kan läsa innehåll utan att bli distraherad. Vad har förändrats sedan dess Uppslukande läsningkant , är att istället för att trycka på F9 eller köra ti från adressfältet kan du bara högerklicka på en sida eller valt innehåll och köra det. Det senare kommer att vara praktiskt i de fall du inte behöver läsa allt innehåll, utan bara en del av det.

Microsoft lägga ner mycket möda när det kommer till översättning. Du kan inte översätt till 54 språk medan du är i Immersive Reader(översätt till 54 språk medan du är i Immersive Reader) . Om du har många ämnen att undersöka, och eftersom data från andra språk är lika viktiga, kommer detta att vara till stor hjälp. Standardöversättningen är på standardspråket, men om du vill kan du alltid välja från avsnittet Läsning, översättning.

uppslukande läsaröversättning

Senast Microsoft implementerade “Läs högt” funktion (Läs högt-funktion), som har 25 röstalternativ att välja mellan beroende på dina röstpreferenser på 13 språk och 21 språk. Återigen(Återigen) användbar för dem som behöver tillgänglighet eller gillar att transkribera röst istället för att översätta text.

Läsa(Läs). Hur man aktiverar Picture Dictionary i Immersive Reader i Edge-webbläsaren.

Microsoft Edge här för att säga. Företaget tar med det bästa av gammal kant till version Krom , och detta framhäver webbläsaren. Alla dessa funktioner kommer att vara inbyggda i webbläsaren, vilket säkerställer inga plugins och bästa möjliga användarupplevelse.

Om bilder är värda tusen ord för att beskriva någonting, kommer Microsoft Edge med ett verktyg just för det. Verktyget – Picture Dictionary – låter dig hitta en bild som och beskriva det valda ordet. Tillsammans med detta har du bättre Integrering av Immersive Reader och förmågan att översätta den till 54 språk inom Reader.

Edge får Picture Dictionary, Immersive Reader Translation & Enhancements

Dessa funktioner kommer att rullas ut till offentliga byggen efter testning, men det är imponerande att se hur Microsoft Edge Team ser till att det inte bara blir en webbläsare utan en samling av verktyg som kan vara användbara för alla.

Bildordbok i Microsoft Edge

bildordbokskant

Nästa gång du inte förstår innebörden av ett ord, eller kanske du känner till det, men du är oklart hur det kan se ut, använd då Bildordbok. Det är särskilt praktiskt när du öppnar en webbsida på ett annat språk och du vill se en bild som representerar ordet. Som sagt, Picture Dictionary är inte aktiverat som ett standardalternativ, men allt du vill aktivera det, klicka på Läsinställningar och välj sedan ordet för att få representation.

Vad som är viktigt att veta är att den här funktionen är en del av Immersive Reader i Microsoft Edge, som har ytterligare funktioner. Låt oss ta en titt på det.

Uppslukande översättning och förbättringar av läsaren

Uppslukande läsare är en av de bästa sakerna på alla webbläsare. Det låter dig läsa innehållet utan distraktioner. Det som förändrades med Immersive Reade on Edge är att istället för att trycka på F9 eller starta ti från adressfältet kan du helt enkelt högerklicka på sidan eller valt innehåll och starta det. Det senare kommer att vara praktiskt vid tillfällen då du inte behöver läsa hela innehållet, utan bara en del av det.

Microsoft har ansträngt sig mycket när det kommer till översättning. Du kan inte översätt till 54 språk samtidigt som du är i Immersive Reader. Om du behöver forska i många ämnen, och eftersom data från andra språk är lika viktiga, kommer detta att vara super användbart. Standardöversättningen är på standardspråket, men om du vill kan du alltid välja från avsnittet läsföreställningar, översätt.

uppslukande läsaröversättning

Senast Microsoft rullade ut , som har 25 röstalternativ att välja mellan baserat på din preferens för röst på 13 språk och 21 språk. Återigen användbart för dem som behöver tillgänglighetsfunktioner eller gillar röstavskrifter över textöversättning.

läsa: Hur man aktiverar Picture Dictionary i Immersive Reader i Edge-webbläsaren.

Microsoft Edge är här för att säga. Företaget tar med det bästa från Old Edge till Chromium-versionen, och det är det som kommer att få webbläsaren att sticka ut. Alla dessa funktioner kommer att vara inbyggda i webbläsaren och se till att du inte använder något plugin, och att du fortfarande har den bästa användarupplevelsen.

Relaterade Artiklar

Back to top button