Philips The One LED-TV:n är till ett otroligt pris idag

För att avsluta veckan med stil har vi en fantastisk plan för dig på en tv som är lika prisvärd som mångsidig.

tv philips den

Den berömda Philips The One TV:n träder i kraft i vårt avsnitt med bra erbjudanden. Som du kommer att kunna se är det offer för en stor kampanj som inte har något att avundas för dem som kan tillämpas under försäljningen.

Philips The One TV i ett nötskal

  • En mycket snygg 50-tumsskärm
  • Tresidig Ambilight-teknik
  • Alla Smart TV-funktioner

Således säljs denna Philips The One 50 tum för 434,99 € istället för 699,99 €.

Hitta Philips The One 50-tums TV för 434,99 € på Cdiscount

Ett otroligt pris på en exceptionell TV

Vi kommer att beskriva allt som finns att veta om denna Philips The One TV. Men innan du går vidare till de tekniska specifikationerna för detta exemplar är det uppenbarligen nödvändigt att uppehålla sig en kort stund vid metoderna att känna till innan du funderar på att validera din korg. I det här fallet är det Cdiscount som är på jobbet för att göra dig lycklig. Inga begränsningar kommer i din väg!

Det är alltså inte Bordeaux-sajten som är specialiserad på onlineförsäljning som orkestrerar denna bra affär utan en tredjepartssäljare. Detta ändrar dock inte det faktum att hemleverans kommer att vara gratis för alla kunder. Betalning i fyra omgångar (dvs 111,33 € vid köp och sedan 111,31 € i delbetalning) är också inom räckhåll. Garantin gäller i två år.

Philips The One: en lysande TV

Vår dagens TV har en skärm på 50 tum vilket är ca 126 cm. Denna stora panel är kompatibel med 4K definition och HDR-teknik. Så du kan vara säker på att njuta av fantastisk visuell kvalitet på alla dina program. Filmer, serier, dokumentärer, fotbollsmatcher och videospel kommer att framhävas perfekt tack vare Philips The One. P5 Picture Perfect Engine-processorn gör underverk. Och det är inte allt…

Philips TV kräver, Ambilight-teknik är närvarande. Det kännetecknas av närvaron av lysdioder på baksidan av skärmen. De sprider färger på din vägg enligt de som dominerar i bilden. Tillräckligt för att förstärka den uppslukande aspekten av ditt favoritinnehåll. Slutligen ansluter denna Smart TV till internet så att du kan njuta av mycket populära streamingapplikationer som Netflix, Disney+, Prime Video och många andra.

Hitta Philips The One 50-tums TV för 434,99 € på Cdiscount

TV-apparater för att lysa upp dina kvällar

Om du vill upptäcka andra tv-apparater designade av detta berömda märke, konsultera utan dröjsmål vår jämförelse av de bästa Philips-tv-apparaterna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button