Philips presenterar Screeneo U4, en ultra-kort projektor och ultrakompakt

Philips Screeneo 4 © (Bild: Philips)

Philips presenterar Screeneo U4, en ny videoprojektor ultrakort brännvidd, som kan erbjuda en fantastisk bild “.

En projektor som redan är tillgänglig för förbeställning och exklusiv för Indiegogo-plattformen.

Philips presenterar sin nya ultrakorta projektor

Meddelande till alla älskare av ultrakorta projektorer, Philips avtäcker Screeneo 4, dess helt nya Full HD-modell som kan leverera en 80″ diagonal bild på ett projiceringsavstånd på endast 30 cm. Tillverkaren lovar ett fodral som är mycket kompakt, kan vara diskret i vardagsrummet, men också i ett sovrum eller i ett kök, och kan leverera en riktig filmupplevelse.


Således, installerad cirka 20 cm från en vägg, låter den dig njuta av en bild med en diagonal på 60″ (dvs. 152 cm), och vid 30 cm är diagonalen 80″. Philips lovar snabb och enkel användning, med autofokus, för att inte tala om keystone- och fyrhörningskorrigering, för att förhindra någon form av bildförvrängning eller förvrängning.

HDMI 2.0, audio 2.1 och HDR10-kompatibilitet

Efter den enorma framgången med Screeneo U3 förstod vi direkt att det skulle vara nödvändigt att gå ännu längre med Philips Screeneo U4 ur teknisk synvinkel, samtidigt som vi valde ett mer kompakt format. », betonar Dan Mamane, VD för Screeneo Innovation SA.

På anslutningssidan hittar vi här två HDMI 2.0-portar, en USB-A-port (till exempel för att ansluta en Chromecast eller en Amazon Fire Stick) och ett 3,5 mm-uttag. Screeneo U4 erbjuder också ett “2.1-ljudsystem”, som stöds särskilt av två högtalare på 15 W. Philips tillkännager HDR10-kompatibilitet, för att inte tala om en LED-källa som har en livslängd på 30 000 timmar.

Philips Screeneo 4 © (Bild: Philips)

Den här nya Philips Screeneo U4-projektorn kommer med en internationell laddare och en fjärrkontroll och har funnits tillgänglig i några dagar nu till ett pris av 599 euro (istället för 1 199 euro), exklusivt på Indiegogo-plattformen.

Om samma ämne:
LG avslöjar sin nya ultrakorta laserprojektor, perfekt för dina biosessioner hemma

Källa: Philips

Relaterade Artiklar

Back to top button