Philips presenterar en premium Mini-LED-TV för att komplettera sin katalog

Philips PML9507 © TP-Vision

Vid sidan av hans nya OLED+ TV-apparaterPhilips avslöjade också en Mini-LED-TV med ett premiumerbjudande som kompletterar dess katalog.

PML9507 presenterar sig som ett intressant alternativ till tillverkarens OLED-tv-apparater.

En Mini-LED som inte snörar

TP-Vision frammanar “enastående bildkvalitet” för att kvalificera sin nya Philips PML9507-tv. Med en 120 Hz VA-panel och P5 AI-processorn på 6e generation skulle denna modell kunna nå en toppljus på 1 500 nits. Om vi ​​ska tro tillverkarens löften med sina OLED+937 och OLED+907 är skillnaden inte så stor vad gäller toppljus, eftersom de sistnämnda annonseras med en topp på 1 300 nits tack vare deras panel OLED EX Royal och deras kylfläns. Skillnaderna är utan tvekan i ljuseffekten snarare än toppmätningen.

Philips PML9507 © TP-Vision

PML9507 drar nytta av samma utveckling som den senare när det gäller Ambilight. Utrustad med ett Ambilight-system som utspelar sig på fyra sidor, kommer det också att bädda in den nya funktionen som heter Ambilight Aurora som gör att användare kan njuta av effekterna av Ambient-belysning via ett Galleri-läge.

Philips PML9507 © TP-Vision

Philips PML9507 © TP-Vision
Philips PML9507 © TP-Vision

© TP-Vision

Denna tv, tillgänglig i tre diagonaler på 55, 65 och 77 tum, har också god potential när det gäller ljud. Philips nämner ett integrerat 2.1-ljudsystem med en effekt på 70 W som inkluderar två par nedåtriktade diskanthögtalare, två mellanregisterhögtalare och en subwoofer med två passiva koner monterade i samma hölje på baksidan av TV:n. Denna tv visar även Play-Fi-kompatibilitet och kan förvandlas till en dedikerad mitthögtalare. Philips räknar med att dessa ljudinnovationer kommer att öka kapaciteten hos denna tv, särskilt tack vare satellithögtalare som Philips Fidelio FS1.

Bland nyheterna har tillverkaren tagit fram en Game Bar för sina tv-apparater som visas med FreeSync Premium och G-Sync-kompatibilitet, med 4K vid 120 Hz och VRR i spelläge.

Pris och tillgänglighet

Philips PML9507 kommer att finnas tillgänglig från september. Dess priser är 1 699 euro, 2 299 euro respektive 2 999 euro för dess diagonaler på 55, 65 och 75 tum.

Källa: Konferens och pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button