Philips Hue startpaket med en Hue Go V2 är på exceptionell marknadsföring

RueDuCommerce erbjuder ett exklusivt Philips Hue-kampanjpaket inklusive: två Hue White & Color E27-lampor, en Hue Go V2-lampa och en Hue-anslutningsbrygga, allt för endast 129,99 €.

Philips Hue White & Color E27 © Philips

Detta är ett exklusivt RueDuCommerce-paket som erbjuds idag, med det klassiska Philips Hue E27-startpaketet och som en bonus Hue Go V2-lampan, allt tillsammans med en kampanj.

Philips Hue RueDuCommerce-paketet i korthet:

  • Kompatibel med Alexa, Apple Homekit och Google Assistant
  • Närvaro av en praktisk Philips Hue-brygga
  • Bluetooth eller röststyrning

Detta paket, som du inte hittar någon annanstans än på RueDuCommerce, säljs vanligtvis för 169,99 €. Och du kan köpa den idag för endast 129,99€.

Hitta Philips Hue DRC-paketet för 129,99 € på RueDuCommerce

Ett komplett paket till försäljning på RueDuCommerce

Vanligtvis grundpaketet, startpaketet för Philips Hue består endast av två White & Color E27-lampor samt en anslutningsbrygga. RueDuCommerce har lagt till en superb Hue Go V2 stämningslampa inuti.

Allt är tillgängligt för endast 129,99 €, vilket är ett utmärkt pris när du vet att i detaljhandeln är varje element värt mycket mer än så. Det är därför en kampanj som du inte får missa för att slutföra utbudet av ditt uppkopplade hem.

Ett Philips uppkopplat hem som är kompatibelt med Alexa, Google och Apple

Vad kommer du att kunna göra med ditt Philips Hue startpaket? Inred helt enkelt ditt hem och konfigurera belysningen som du vill, oavsett om det är färg, intensitet eller till och med rutiner.

Glödlamporna skruvas helt enkelt i stället för din klassiska E27. Du måste lämna strömbrytaren påslagen hela tiden för att ge dem tillräckligt med ström för att ansluta till Internet. Detta gör att de kan slå på med rösten om du har en ansluten assistent som Google, Alexa eller Apples Homekit.

Med bryggan som ingår i setet kommer du att kunna synkronisera upp till 50 glödlampor och lampor inom samma app. Där kommer du att kunna konfigurera allt in i minsta detalj för att få ett uppkopplat hem inrett som ett urverk.

Philips Hue-paket RueDuCommerce © Philips

Hitta Philips Hue DRC-paketet för 129,99 € på RueDuCommerce

Hitta de smarta glödlamporna som passar ditt hem

Det finns många orsaksbundna ekosystem på marknaden. Och även om det är att föredra att ha allt samlat inom samma märke, kan du välja de glödlampor som du gillar efter dina önskemål. Det är därför den jämförande guiden som finns på Clubic är väldigt praktisk: den låter dig se allt som är tillgängligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button