Philips Hue: en ny smart switchmodul och en dimmer för att utöka utbudet

Philips Hue Wall Switch

Går alltid längre i integrationen av sin miljö lysande anslutenkommer Philips Hue-ekosystemet välkomna tre nya produkter.

Förutom en ljusbalk för ytterväggar och en ny version av sin Dim Switch, presenterar Philips en ny typ av produkt: en ansluten switch som integreras med traditionella switchar.

Läs också:
Nanoleaf lanserar Essentials, sin nya serie anslutna glödlampor

Wall Switch: ännu mer integrerad, ännu mer påträngande

Den ursprungliga idén med Wall Switch är ganska enkel och ställer till följande problem: hur man aktiverar en Philips Switch-lampa om switchen
tillåter inte väggen ström att passera?

Philips Hue Wall Switch

Varumärket har hittat lösningen, eftersom Wall Switch är integrerad, som namnet antyder, i väggen, genom att ansluta direkt till den vanliga switchen. Batteridriven (minst 5 års livslängd) kan modellen sedan “ta kontroll” över switchen via Philips Hue-appen.

Idén är intressant, eftersom den gör vilken klassisk strömbrytare som helst “intelligent”, till exempel genom att tilldela den ljuslägen till specifika åtgärder (att sätta på ett svagt ljus genom att växla den 3 gånger till exempel). Idén är fortfarande ganska påträngande, eftersom rutan har företräde, men processen är reversibel om det behövs.

Planerad för mars månad kommer Wall Switch-modulen att säljas för 39 euro per enhet och 70 euro för båda.

Läs också:
Ring säkrar sina dörrklockor och smarta kameror genom att kryptera video från början till slut

Dimmer Switch, den förbättrade Dim Switch

Dimmer Switch är en mer avancerad version av sin klassiska Dim Switch. Den låter dig bara slå på/av (nedströms den klassiska väggströmbrytaren) Philips Hue-lampor och dämpa dem.

Den behåller väggfästet (via lim) och den magnetiska basen, men omarbetar produktens design samtidigt som den integrerar en ny knapp. Detta gör det möjligt att växla mellan olika ljusscenarier, fördefinierade av användaren i applikationen.

Philips Hue Dimmer Switch

Schemalagd till slutet av januari hos oss annonseras Dimmer Switch till 20 euro, vilket är mindre än Dim Switch när den släpptes.

Läs också:
CES 2021: här är Nobi, den smarta lampan som stärker de äldres autonomi i hemmet

Hue Amarant, utomhus RGB

Ljusstav avsedd att placeras mot ytterväggar, Hue Amarant och dess 80 cm för 1 400 lumen är en omgivande produkt
intressant (RGB-ljus), något i linje med Lily XL Hue-spot. För älskare av denna typ av produkter är det möjligt att seriekoppla flera modeller genom att koppla dem till varandra via deras in-/utgångssystem.

Philips Hue Amarant

Den enda verkliga oro är att produkten fungerar med en dedikerad IP65-strömförsörjning (finns i 40 W och 100 W), som inte levereras med modellen, eftersom den senare ses som en förlängning och inte som en fristående produkt. Hue Amarant förbrukar 20 W, det är möjligt att koppla mellan 2 och 5 i serie beroende på strömförsörjning.

Hue Amarant kommer att finnas tillgänglig mycket snart för 150 euro styck. Strömförsörjningen på 40 W och 100 W säljs för 40 euro respektive 60 euro.

Källa: Blogg

Relaterade Artiklar

Back to top button