Philips Fidelio X2 trådbundna hörlurar är till sitt lägsta pris hos Amazon

Amazon är för närvarande den enda platsen som erbjuder Philips Fidelio X2 trådbundna hörlurar i en ny version för mindre än 100 €: ytterligare en anledning att falla för denna utmärkta modell.

Philips Fidelio X2 © Philips

Philips Fidelio X2 är en öppen och trådbunden modell som erbjuder utmärkt ljudåtergivning, mycket naturlig, med utmärkt bärkomfort.

Philips Fidelio X2 i ett nötskal:

  • Kunde inte vara bekvämare
  • Memory foam kuddar
  • 50 mm neodym-drivrutiner

Philips Fidelio X2 är en modell som oftast finns runt 129€ på de flesta sajter. Men Amazon har motsatt syn på majoriteten för att erbjuda det till endast 99,99 €.

Hitta Philips Fidelio X2 för 99,99 € på Amazon

En fantastisk kampanj för en mångsidig hjälm

Om du vill köpa Philips Fidelio X2 är det bästa att gå till Amazon där du kan hitta den för endast 99,99 € under denna skolgångsperiod. Ett utmärkt pris för en trådbunden modell som ansluts till dina enheter via ett uttag.

Och dessutom kommer Prime-medlemmar att kunna dra nytta av gratis leverans inom 24 timmar och få det imorgon hemma. Om detta erbjudande intresserar dig finns det en gratis 30-dagars provperiod på sajten. Provversion som låter dig få tillgång till alla Prime-förmåner, inklusive Prime Video och Prime Gaming.

Ett bekvämt, kraftfullt och troget headset

Philips Fidelio X2 bär sitt namn mycket väl eftersom ljudåtergivningen är så trogen originalmaterialet som möjligt. Det fungerar genom att ansluta till dina enheter via sin 3,5 mm jackkabel med en längd på 3 meter. För att inte skada den senare, om du någonsin inte behöver hela längden, medföljer en upprullare.

Varje öronsnäcka har en 50 mm drivrutin med 30 Ohm impedans för 100dB känslighet vid 1mW, 5-40 000 Hz frekvenssvar och mindre än 0,1 % THD-distorsion.

Det är en öppen omkretshörlur, vilket innebär att den omfattar alla dina öron för att erbjuda dig passiv isolering. Och att det bakom varje hörsnäcka finns ett galler som släpper igenom lite ljud. Detta möjliggör bättre övergripande akustik och därmed bättre återgivning.

Philips Fidelio X2

Hitta Philips Fidelio X2 för 99,99 € på Amazon

Hitta de bästa trådbundna hörlurarna

Med Clubic jämförande guide tillgänglig här, kommer du att kunna konsultera redaktionens tester och åsikter om trådbundna headset. Du hittar många referenser till alla priser så att du i lugn och ro kan handla och gå iväg med din favorit.

Relaterade Artiklar

Back to top button