Phantom-kryptoplånboken har nått en miljon användare, 6 månader efter lanseringen

Fantomplånbok

Siffrorna fortsätter sin uppåtgående utveckling för kryptovaluta Solana, som har sin egen blockchain och dess kryptoplånbok, som heter Phantom. Tack vare den uttalade entusiasmen för köpet av NFT och decentraliserade applikationer, altcoin skjuter i höjden till €200, och Phantom når en miljon användare.

Liksom Metamask för ethereum kan Phantom bli den bästa plånboken för Solana.

Fantomen förstärkt av populariteten hos NFT

Många kryptoplånböcker har dykt upp de senaste månaderna. Phantom är ett Google Chrome-tillägg som låter dig göra tre saker: lagra Solana, samla de berömda icke-fungibla tokens och byta ut tokens. Företaget som lanserades för sex månader sedan är resultatet av ett team av amerikanska utvecklare. Den har nu en miljon användare över hela världen. Dess framgång är direkt kopplad till den globala entusiasmen för köp av NFT, digitala verk omöjliga att reproducera. De angivna siffrorna tyder på 500 miljoner dollar i NFT-försäljningsvolym på tre månader.

Solana, länge ansett som den diskreta lillasystern till bitcoin och ethereum, har en solid blockchain vars transaktioner är kända för att vara snabba och billigare. Även om tillgången var värd 1 euro i början av 2021, överstiger den nu 200 €. Solana-systemet är det näst mest populära systemet för att sälja NFT, och det representerar en grogrund för decentraliserade applikationer och spelutgivare som Faraway. Dessa tekniker, med stöd av ett växande samhälle, är fortfarande i sin linda. Ska därför följas mycket noga.

Källa: BeinCrypto

Relaterade Artiklar

Back to top button