Perfekt för din PS5, detta Nacon RIG 800 Pro HD trådlösa spelheadset är till ett MINI-pris

Om du letar efter ett bra trådlöst spelheadset till din PC eller PlayStation till ett bra pris bör detta erbjudande från Fnac intressera dig.

Nacon RIG 800 Pro HD © Nacon

Återförsäljaren halverar verkligen priset på Nacon RIG 800 Pro HD tillsammans med dess dockningsstation.

Nacon RIG 800 Pro HD i korthet

  • Utmärkt prestanda
  • Mycket autonom tack vare sin dockningsstation
  • Snygg och bekväm design

Hitta hos Fnac denna högnivåhjälm från Nacon för endast 99,99 € istället för 199,99 €, det vill säga 50 % besparing.

Hitta Nacon RIG 800 Pro HD för 99,99 € på Fnac

Den solida Nacon RIG 800 Pro HD till ett fyndpris hos Fnac

Detta erbjudande på det trådlösa spelheadsetet Nacon RIG 800 Pro HD erbjuds därför av Fnac, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom två arbetsdagar. Gratis uttag från närmaste Fnac-butik är möjligt i mån av tillgång. Produkten kommer med två års garanti.

Ett utmärkt spelheadset som är kompatibelt med PC, PS4 och PS5

Detta erbjudande från Fnac är därför intresserad av ett trådlöst spelheadset från Nacon, ett välkänt varumärke på området, modell RIG 800 Pro HD. Den erbjuder utmärkt prestanda tack vare sina 40 mm-givare med lågfrekventa resonatorer och stöd för Dolby Atmos, för att ytterligare överskrida spatialiseringen av ljud i 3D. Dess ljudisolerande öronkåpor i två material låter dig också fördjupa dig ännu mer i spelet.

Mikrofonen är inte utelämnad, med en brusreducerande funktion. Genom att höja stången stängs ljudet automatiskt av, om det är saker som dina lekkamrater inte behöver höra och du har bråttom.

Hörlurarna har full kontroll av headsetet, från volym till mikrofonfeedback till spel/chattbalans, för justeringar i farten utan att pausa din aktivitet.

Trådlöst headset kräver, det lovar en räckvidd på upp till 10 m och är tänkt att vara mycket kompatibelt, kunna kopplas till en PC, men även till PS4- och PS5-konsoler. Den lovar också upp till 24 timmars batteritid, med extremt snabb laddning tack vare en medföljande dockningsstation. Det är också möjligt att ansluta den till en enhet via USB.

Allt erbjuds i en särskilt stilren och bekväm design, tack vare framför allt ett flexibelt pannband och hörlurar utrustade med memory foam.

Nacon RIG 800 Pro HD © Nacon

Hitta Nacon RIG 800 Pro HD för 99,99 € på Fnac

Hitta spelheadsetet du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta fantastiska erbjudande från Amazon, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa spelheadseten 2022, för att se vad denna Nacon-produkt är värd i stark konkurrens.

Relaterade Artiklar

Back to top button